Üzemeltető: Blogger.

Hajcihő | Schwarzkopf Ultime borostyánolajos termékcsaládMég tavasszal, a  Henkel blogger dobozában érkezett a Schwarzkopf borostyánolajos termékcsaládja, azonban ami késik az nem múlik, így a mai bejegyzésben erről olvashatjátok a véleményem. :)

A leírás szerint a termékek " Ultime-4 komplexet tartalmaznak, amely gyöngykivonat, finomított fehérje és keratin egyedi kombinációja. A borostyánolaj belülről javítja a haj szerkezetét."

2

Sampon - 250 ml 
Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom hogy ez lett a kedvenc termékem, és a "go to" samponom. Oké, ez elsőre eléggé furán hangozhat, de mindjárt kifejtem miért is. :) Mindhárom terméknek nagyon erős, kissé fűszeres, már majdnem hogy parfümökhöz illő illata van - ezt nem árt észben tartani megvétel előtt (és megszagolgatni), ami még hajmosás után is érezhető bőven. Gyöngyházfényű,  folyékony állagú a sampon, ami gyorsan felhabzik, és jól tisztítja a hajat. Amiért a kedvencem lett, az az hogy a használata után nagyon könnyed lesz az a hajam állaga, valamint sokkal puha és fényesebb tőle -  egyenesebbre is száradnak a tincseim, és több ideig meg is tartja ezt a formáját ha kivasalom. A hajam valahogy a legjobb formáját kapja tőle, és pontosan ezért lett a go to darabom: nem vetem be mindennapokra, kifejezetten az alkalmakra tartogatom a használatát. Hogy valami üröm is legyen az örömben, sajnos ha sokat használom, hajlamos már a harmadik napon bezsírosítani a hajamat.

Spray kondicionáló - 200 ml
bevallom őszintén, spray állagú kondicionálóval még nem sűrűn találkoztam, így nekem mindenképp innovatív volt ez a formula. A használat előtt alaposan fel kell rázni, majd a nedves vagy száraz hajra permetezni, és nagyjából ennyi - igen, nem kell várni 5-10 perceket, aztán kimosni. Sokat hozzátesz ahhoz, hogy nedvesen kifésülhetőbb legyen a hajam, ha ezt használom, alig marad benne gubanc. Általában a törölközőszáraz hajamra szoktam permetezni egy keveset, majd megvárom hogy beszívódjon - igyekszem nem sokat tenni a termékből, nehogy zsírosítson. Az illata sokkal édeskésebb, a spray fújókája pedig szépen, egyenletesen oszlatja el az anyagot.

Szérum hajolaj - 100 ml
Elég furcsa kis neve lett ennek a terméknek, ugyanis ez nem hajolaj, hanem egy krémes hajszérum. Egy mogyorónyi nagyságú mennyiséget kell belőle tenni a törölközőszáraz vagy száraz hajra. Én általában egy kisebb pumpányit szoktam eloszlatni a hajvégeimen, hogy segítsen a töredezés ellen.

Összességében nagyon tetszenek a Scwarzkopf borostyánolajos termékcsaládjának tagjai, hivatalosan is kineveztem őket az alkalmakra - a Schwarzkopf samponjai egyébként szerintem nagyon jók, eddig háromfélét próbáltam a márkától, de egyikben sem csalódtam. Meséljetek, ti próbáltatok már valamit tőlük, bevált?

Beszerezhetőség: drogériák, valamint további Schwarzkopf termékeket az Iparfüméria webáruházban találtok. Árat sajnos nem tudok most írni, de nemsokára kiegészítem vele a bejegyzést.