Üzemeltető: Blogger.

Arcápolás | Tropic Skincare arcradír

A mai bejegyzésben arcápolási vizekre evezünk, és megmutatom nektek a Tropic Skincare arcradírját. :)

Mielőtt azonban a teszthez ugrunk, szeretném bemutatni a márkát pár mondatban, hiszen sokatoknak ismeretlenül csenghet a neve. A Tropic Skincare egy természetes alapanyagokat felhasználó márka, ami ráadásul vegán és nem tesztel állatokon sem, a termékpaletta főként arcápolási és testápolási termékekből áll.


Az általam kipróbált termék a Face Smooth arcradír (100 ml), ami minden bőrtípusra ajánlott, és egy természetes anyagokból álló (acai bogyó, arany jojoba, bio rizsliszt, citrom, cukornád, e-vitamin, édes mandula, édes narancs, kamilla) olajos arcradír.  A könnyed nude színű műanyag tubusnak köszönhetően könnyű adagolni, az állaga pedig olyan mint amikor a cukrot összekeverjük némi olajjal. Az illata kellemesen citrusos-gyümölcsös. A szemcséi egy kicsit durvábbak az átlagnál, így érdemes óvatosabban belemasszírozni a bőrbe, majd alaposan leöblíteni az arcról, mert a kis szemcsék bizony hajlamosak nagyon makacsak lenni és ott maradni (néha én ezt már csak akkor veszem észre, amikor krémezném az arcom). Lemosás után ott marad az olaj a bőrön, ami nem a legkellemesebb érzés ugyan, viszont valamit valamiért: amint beszívódott a bőrbe, nagyon finom puha és egységes marad utána az arcom - remek megmentője a bőrömnek olyan napokon, amikor makacsul száraz.. Az összetevők egyik sem okozott irritációt vagy pattanásokat a bőrömön (heti egy-kétszer szoktam használni általában), így én abszolút meg vagyok elégedve ezzel az arcradírral.


Az arcradír maga 6.000 Ft-ba kerül, és pontosan tisztában vagyok vele, hogy ez azért mégiscsak jóval fölötte van annak a lélektani határnak amit ti, vagy egyáltalán bárki rászán egy arcradírra - azonban ha száraz a bőrötök, és rengeteg keresgélés után sem találtátok még meg a megfelelő radírt, érdemes lehet tenni vele egy próbát.

Beszerezhetőség: A Tropic Skincare weboldalán, a 100 ml 6.000 Ft-ba kerül (érdemes feliratkozni a hírlevélre, vagy figyelgetni az oldalt az akciók miatt!)