Üzemeltető: Blogger.

Arcápolás | Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30


1

Nemrég megjelent a Bioderma legújabb krémje, a Hydrabio Perfecteur, amely egy fényvédő és hidratáló krém egyben, én pedig elhoztam nektek a tapasztalataimat róla.

2

Amit fontos tudni a krémről: 30 faktoros fényvédőt tartalmaz, parabén, hipoallergén és allergénmentes, 40 ml-es kiszerelésben kapható.

3

Mivel a termék SPF 30-at is tartalmaz, ezért én napközbenre szoktam használni fényvédőként, amikor tudom hogy sok időt fogok tölteni a napon. A krém két dobozba csomagolva és praktikus pumpás kiszerelésben érkezik, így biztosan ki tudunk belőle nyerni minden csepp krémet és nem mellesleg higiénikus is. Nagyon enyhe illata van, és halványrózsaszín színe. Az állaga a benne lévő fényvédő miatt egy kicsit nehezebb, azonban az arcra kenve hamar beszívódik, és jól hidratálja is azt - a bőröm nagyon hisztis és vízhiányos volt mostanság, így igazi megmentőövként jött ez a krém. Sminkalapként is nagyon jól megállja a helyét: jól el lehet rajta dolgozni az alapozót / CC krémet, illetve jól megmarad rajta a teljes smink. A bőrömön hosszas használat után sem okozott irritációt vagy pattanásokat.

4

A fényvédő hatását pedig élesben teszteltem az egyik barátnőmmel tett, esztergomi körutunk során, ami alatt rengeteget gyalogoltunk a tűző napon - gyakorlatilag a vonatról leszállva a visszaútig végig egészen. Reggel indultam útnak (akkor kentem fel a krémet és sminkeltem), délután értem haza, és az arcom egyáltalán nem égett le ezalatt, sőt, a smink sem folyt le róla nagyon vészesen - pedig izzadtunk azért rendesen a túra során, így azt hiszem kijelenthetem, hogy nálam a Bioderma krémje jelesre vizsgázott fényvédelemből és hidratálásból is egyaránt.

Beszerezhetőség, ár: patikák, Iparfüméria webáruház, ahol 6.690 Ft-ba kerül.