Üzemeltető: Blogger.

Alumínium-mentes izzadásgátlás | Soft and Gentle dezodorokNemrég hazánkba is megérkeztek a Nagy Britannia kedvenc izzadásgátló márkájának számító Soft and Gentle dezodorok, ezeket szeretném ma bemutatni nektek.Amit tudnotok kell a márkáról: A termékek alumínium-mentesek, a formula alapját pedig növényi kivonatok (mezei zsurló, zsálya) alkotják. Három különböző illatban elérhetőek, és nem tartalmaznak allergén anyagokat, parabént, valamint alkoholt.


A termékek három illatban elérhetőek: Care, Floral és Active - nagyon színes, vidám és fiatalos csomagolást kaptak, kupak nélküli fújós változatban (150 ml)


Mindhárom változatnak kellemes illata van: a Floral egy kicsit parfümösebb jellegű virágillat, míg az Active egy tisztaságillat, a Care pedig egy kellemesebb, édeskés illat - nem kell aggódni, nem vesznek össze a parfümökkel, egy pár perc után eltűnik az illat a hónaljunkról.


Ha izzadásgátlás, én leginkább azzal küzdök, hogy a dezodorok segítenek elfedni a szagokat, viszont folyamatosan úgy érzem, mintha valami víz folyna rajtam - pedig nem is izzadok igazán, én így mindig azokat a termékeket keresem, amelyekkel megszüntethető ez az érzés és a szagok kialakulása is.

A termékeket először a hidegebb időben próbáltam ki, reggel fújtam őket magamra, és délután még teljesen rendben voltam: nem izzadtam meg és nem is tocsogtam ebben a fura, vízszerű érzésben, azonban sajnos nálam úgy tűnik, hogy egyik termék sem bírja a meleget: ugyanis mire délutánra fordul az idő a kánikulában, izzadni nem izzadok ugyan, de a kellemetlen szagokat bizony nem fedik el, sőt, volt olyan is hogy csak itthonra fújtam őket magamra tusolás után és nem voltam kint, és úgy is éreztem a kellemetlen szagokat. Viszont semmiféle irritációt nem tapasztaltam a hónaljamon a termékek használata közben, még borotválás után sem, és plusz pont, hogy a termékbe nem került alkohol.

Összességében: nálam ezek a darabok a hűvösebb időben tökéletesen működnek, viszont a nyári kánikulában már sajnos kevésbé védenek a kellemetlen szagok ellen.

Beszerezhetőség: Dm drogériák, Takemeshop webáruház, 999 Ft / db.