Üzemeltető: Blogger.

Maybelline újdonságok, II. rész:Face Studio pír (Brown)

Huh, mennyire jó érzés újra a billentyűzet mögött lenni és írni nektek! :) A mai bejegyzésben folytatom a Maybelline újdonságok bemutatását, ma az új Face Studio pirosító kerül górcső alá.

A Face Studio Master Blush (5 g) négy árnyalatban került a boltok polcaira, az általam  kipróbált árnyalat a Brown nevet viseli. Ám mielőtt fejest ugranánk a színbe és a pír tulajdonságaiba, kezdjük a sort a csomagolással, mert sajnos van miről beszélni. A pír eléggé trükkösen nyílik: picit meg kell emelni a tetejét, majd elforgatni - beletelik egy kis időbe megszokni, viszont ami nagyobb baj vele, az az hogy ha nem vigyázunk elég könnyen letörhet. Számomra ilyen szempontból praktikusabb lett volna egy klasszikus felpattinthatós tető.Maga a szín egy már-már terrakottába hajló, narancsos barna - nagyon pigmentált, így  ha nem vigyázunk vele, iszonyatosan könnyen túlzásba eshetünk, főleg ha olyan fehér a bőrünk mint az enyém. Minimális szaténfénye van és könnyű eldolgozni, az állaga pedig selymes és egyáltalán nem porzik. Viszont úgy érzem, hogy ez az árnyalat fehér bőrön sajnos nem igazán működik, túl sötétnek érzem magamon még úgy is, hogy csak egy leheletnyit teszek belőle, és bronzosítónak sem igazán tudom elképzelni magamon. Egy sötétebb árnyalatú bőrön viszont sokkal-sokkal szebben mutathat szerintem. A tartóssága átlagos, 2-3 órán keresztül tart az arcon.

IMG 5685

Összességében a pirosító minőségével tökéletesen meg vagyok elégdve, nagyon selymes és pigmentált, viszont ez a szín sajnos rajtam nem működik. Ami kívánnivalót hagy maga után számomra az a termék csomagolása: nagyon könnyű műanyagból készült, és néha kifejezetten nehéznek bizonyul kinyitni.

Beszerezhetőség, ár: A többi  árnyalatot megtaláljátok a drogériákban (2.199 Ft-os áron), vagy pedig az Iparfümérián.