Üzemeltető: Blogger.

Kipróbáltam: Kiehl's

Még Karácsonyra kaptam ezt a Kiehl's meglepetéscsomagot nővéremtől, azóta ismerkedem és barátkozom a márka termékeivel. Nem akarom előre lelőni a poént, lássuk mire jutottam! :)

Ami nagyon szimpatikus, hogy a háromból két termék mini kiszerelésű (viszont igen bőséges, 75 ml-esek), így ki tudjuk őket próbálni anélkül, hogy a naggyal kellene kezdenünk. A csomagocskámba nővérem a márka slágertermékeit válogatta össze: az Ultra Facial arctonikot,  a Creme de Corps testápolót, valamint a márka mangós ajakbalzsamát.

| Ultra Facial Toner - 75 ml |


"Mindenféle bőrtípusra. Hidratálja a bőrt az emollientek segítségével: Squalene, barackmagolaj, avokádó olaj, e vitamin. Alkoholmentes. Arctisztítás után használandó."

Ez a tonik klasszikus folyékony állagú: arctisztítás után szoktam egy vattára tenni, majd átkenni vele az arcom és jöhet rá a hidratáló. Úgy vettem észre, hogy megnyugtatja a bőrömet és plusz hidratálást is ad, azonban itt jön a feketeleves: hiába a hidratálás, valamelyik összetevője miatt akárhányszor használom, mindig nő egy hatalmas pattanás a bőrömre. Fogalmam sincs hogy melyik lehet a ludas, viszont emiatt kénytelen vagyok hanyagolni, pedig egyébként tudnám szeretni, így ez lett a legkevésbé kedvenc termékem a három közül :(

| Creme de Corps testápoló - 75 ml |


" A testen bárhová használható hidratáló krém nagyon száraz, vagy hámló bőrre."

Előre lelövöm a poént, ez lett a kedvenc termékem a háromból! Egy minimális illatú, sárgás színű, nagyon gazdag állagú testápolóról van szó, és ha azt mondom nagyon gazdag, gondoljatok a legápolóbb testápolóra valaha. Kicsit lasabban szívódik fel, viszont nem hagy semmiféle ragacsos vagy olajos érzetet, csak nagyon-nagyon puha bőrt. Plusz pont, hogy nincs erőteljes illata, így a parfümmel sem fog összeveszni, és tényleg a száraz bőr nagy barátja. A tubusa elég masszív, így nem lehet könnyen nyomogatni, plusz a gazdag, tömör állagú testápolót sem egyszerű kihalászni belőle: külön rituáléként szoktam fejjel lefelé állítani, aztán megvárni amíg ki tudom belőle szedni azt az adagnyi testápolót, amennyi éppen kell.

| Lip Balm #1 Mango - 2.950 Ft |


Ez a mangós ajakbalzsam telitalálat volt, hiszen imádom a mangó illatát, legyen szó bármiről, ez a kis kence pedig igazi lédús mangóillatot áraszt. Gazdag, kissé olajos állagú ajakápoló, amit érdemes kézzel felütögetni az ajkakra. Én inkább esti használatra tudom elképzelni lefekvés előtt, ugyanis az én ajkaimon egyáltalán nem szívódik be, hanem ott marad, egy nagyon fényes, csúszós réteget képezve az ajkaimon.  Kellemesen hidratál, viszont csak esténként tudom használni lefekvés előtt - mínusz pont az összetevői között leledző alkoholért, ami számomra nagy negatívum, illetve túlárazottnak érzem a tudásához és a benne levő alkoholhoz képest.


Összességében vegyesek a tapasztalataim a kipróbált három termékkel kapcsolatosan. Amit mindenképp jó szívvel ajánlanék kipróbálásra a trióból, az a Creme de Corps hidratáló testápolója, ami tényleg a száraz bőr igazi megmentője lehet!

Beszerezhetőség: Kiehl's márkabolt, Westend.