Üzemeltető: Blogger.

Kényeztetés testnek és léleknek: az új Yves Rocher termékek

Nemrégiben lehetőségem nyílt megismerkedni az Yves Rocher teljesen átalakult Plaisirs Nature termékcsaládjával egy remek hangulatú esemény keretein belül, ma pedig megmutatom hogy sikerült megszeretni a megújult termékeket. :)

Pár szó a megújult termékcsaládról: több mint ötven terméket foglal magába, köztük a jól ismertek mellett új illatokat is felvonultatva. A csomagolás is új, környezetbarát módon készül, illetve maga a formula is amit használnak a termékeknél. Három nagy csoportba osztották fel a termékeket aszerint, hogy milyen hatást szeretnének vele elérni az érzékekre: 1. ENERGIA (mandarin-citrom-cédrus, mangó-koriander, málna-borsmenta) 2. ÉRZÉKISÉG: bourbon vanília, kókuszdió, 3. RELAXÁCIÓ narancsvirág-levendula-keserűnarancs, levendula-vadszeder, mandula-narancsvirág. 


A megszokott parfümök két illattal bővültek: narancsvirág-levendula-keserűnarancs, mandarin-citrom-cdrus, illetve új termék még a tusoló olaj, a testradír, a testápoló krém és a radírozó szappan, ez utóbbi is változó hogy melyik termékcsaládnál található meg.

És akkor lássuk magukat a termékeket :)

Érzéki termékcsalád - Kókuszos tusfürdő (400 ml, a legkisebb 200 ml-es kiszerelés 590 Ft)
A kókuszos darabok eddig is szerves részét képezték a termékskálának, illetve ennek az illatát már régebbről is ismertem a kedvenc kókuszos parfümömnek hála. Ennek a tusfürdőnek pontosan ugyanolyan lágy, kellemes és nem mű kókuszillata van. Selymes habokat képez, könnyen habzik és nem szárítja a bőrt, viszont nem is érződik annyi ideig tusolás után, de nyárra tökéletes választás lehet.

Energia termékcsalád - Mandarin-citrom-cédrusos testradír (150 ml 3.100 Ft)


Toronymagasan ez lett a kedvencem a három termék közül. Nagyon kellemes, frissítő citrusos illata van (pedig én általában nem kedvelem a citrusos dolgokat, de ez az illat olyannyira megnyert magának hogy pár héttel később elmentem megvenni belőle a parfümöt is). Nagyon fura, tömör, már-már testvaj állagú, kerestem is egy jó darabig hogy hol van ebben a radírozószemcse? Aztán rájöttem: a radírozószemcsék akkor bukkannak elő a termékből, ha az ujjaimmal átdörzsölöm azt a kezeim között. Próbáltam már sokféle testradírt, de ez még nekem is újdonsággal szolgált: amellett hogy radíroz, a benne levő olajos állagnak köszönhetően egyszerre hidratál is: minimális réteget képez a bőrön radírozás után, de ez később eltűnik és testápolási termék nélkül is puha bőrt hagy maga után, mondhatni kettő az egyben termék. Az illata nagyon szuperül felfrissít, a bőrömet kellemesen átradírozza és puhává teszi, nem gondoltam volna hogy testradír-fronton is lehet még újat mutatni. Annyi a gondom vele összesen, hogy a tömör állagából fakadóan többet kell kiszednem, így gyorsabban is fogy, mint egy átlag testradír. Az ára talán az egyedüli ami nem olyan barátságos, de ha valamit kipróbáltok a megújult kollekcióból, ez legyen az!

Relaxáció termékcsalád - Narancsvirág-levendula-keserűnarancs tápláló testápoló (150 ml 3.100 Ft)


Ez a testápoló egy nagyon erőteljes illatú darab, a keserűnarancs és a levendula nagyon jól kiérezhető benne. Nagyon krémes, gazdag állaga van, kell neki egy kis idő hogy beszívódjon, cserébe nagyon jól hidratálja a száraz bőrt. Ezt a fajta nehéz, gazdag formulát inkább őszre-télre tudnám elképzelni. Az illata számomra sajnos nagyon tolakodó és sok, ami ráadásul hosszasan megmarad a testápolós után is, így simán össze tud veszni a parfümünkkel - inkább az esti, lefekvés előtti alkalmakra ajánlom a használatát, és mindenképpen száraz bőrre.

Mit szóltok a megújult testápolási vonalhoz, mi az amit szívesen kipróbálnátok belőle?