Üzemeltető: Blogger.

Hajcihő | Inecto termékek, amivel a Noé Állatotthont támogatod

IMG 6238
Az elmúlt hónapokban rengeteg hajápolási termék érkezett tesztelésre hozzám, ezért láthattok most ennyi hajápolásos bejegyzést. :) A mai posztban az Inecto kókuszos termékcsaládja kerül sorra - ráadásul szeretném felhívni a figyelmeteket a bejegyzés végén egy fontos promócióra majd :)

Fontos tudni, hogy az Inecto termékei 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak, valamint vegánok és az előállítás során nem végeztek állatkísérleteket. Ezek a régebbi Pure Coconut samponok megújult változatai.

A kókuszos termékcsalád hajápolási tagjai 500 ml-es (hatalmas mennyiség) flakonban érkeznek. Sajnos a műanyag kupak nem egy masszív dolog, nagyon könnyen meglazul és letörik, így nekem a samponról már sikerült is letörnöm egy ügyetlen mozdulat alkalmával- de ahogy látom a kondicionáló teteje is nagyon lazul már, szerintem mindkettő elbírna egy kicsit erősebb műanyag tetőt.


Mindkét terméknek isteni vaníliás-kókuszos illata van, a sampon állaga géles és folyós. Általában másodszorra habzik fel a váll alá érő félhosszú hajamon. Jól tisztít, viszont a szilikonok hiánya miatt hajmosás után még a Vitalcare-nél is sokkal csúszósabb és csikorgósabb lesz a hajam tőle (természetesen ez a szárítás után eltűnik, viszont kevésbé marad puha a hajam), és azt vettem észre, hogy sokkal jobban is kócolódik - de ezen szerencsére a kondicionáló és a Tangle Teezer kettőse gyorsan és könnyedén segít. :) A "tartóssága" átlagos a hajamon, a harmadik napra már kezd zsírosodni vele.


A kondicionáló már krémesebb állagú: ezt a hajmosás után közvetlen a hajvégeimre szoktam felvinni és 1-2 percet rajta hagyni. Itt csak annyi a dilim, hogy sosem sikerül akkora mennyiséget kinyomni ami elég lenne és mindig több jön a flakonból, így a kinyomott mennyiség negyede minimum mindig kárbavész. A kondicionáló viszont sokat segít, hogy ne egy nagy gubanc legyen a hajunk a mosás után.

Amit elfelejtettem a képre rakni de szintén kipróbáltam, az a a kókuszos hajápoló olaj, ami pumpás adagolóval érkezik, Egy fél pumpányit szoktam eloszlatni a törölközőszáraz hajamon, ami viszonlyag gyorsan beszívódik és puhák lesznek a hajvégeim tőle.

A PROMÓCIÓ


Ha bármelyik Inecto termék meggyőzött, vagy csak kipróbálnád őket, érdemes most vásárolni a drogériákban vagy az Auchanban, mert május 1. és augusztus 31. között minden eladott Inecto termék után 7 Ft a Noé Állatotthonnak megy, ami Budapest egyik legnagyobb (és önfenntartású) állatotthona.

Árak, Beszerezhetőség: a sampon és kondicionáló 949 Ft, a hajolaj pedig 1.399 Ft, beszerezhető a drogériákban, az Auchanban vagy online a Take me Shopban.