Üzemeltető: Blogger.

#36 Illatgardrób | Beyonce Heat Rush

Jelenleg az időjárás alapján nem úgy tűnik, hogy a nyár hamarosan eljön, azonban a mai bejegyzésben szeretném kicsit megidézni a nap sugarait Beyoncé Heat Rush parfümkreációjával, ami egy ízig-vérig nyári illat.


Illatkompozíció, Illatjegyek: virágos-gyümölcsös; Fejjegy: vérnarancs, cseresznye, maracuja | Szívjegy: orchidea, hibiszkusz, mangóvirág | Alapjegy: tikfa, ámbra, pézsma

Megjelenés éve: 2010  | Anyaillat: Heat

A parfüm szokatlan alakú, impozáns narancssárga üvege (ami sajnos kevésbé praktikus mint ahogy kinéz: nagyon nehéz olyan fogást találni rajta, hogy kényelmesen ki tudjuk fújni a parfümöt) már a megszagolás előtt sejteti velünk hogy egy édesebb, gyümölcsösebb kreációval lesz dolgunk, és valóban: a Heat Rush igazi nyári illat azokra a napokra, amikor a napsütés mellé egy kis vidámságot szeretnénk csempészni a napunkba. 


A bőrömön az illat a vérnarancs és maracuja koktéljával indít, a cseresznye koránt sem olyan domináns - ám az illat már így is nagyon édes, kirobbanóan trópusi, lédús és gyümölcsös a bőrön. A háttérben halványan érezni vélem a virágokat is, és később egy nagyon pici ámbrát és pézsmát, ám ez sem elég ahhoz hogy elnyomja a vérnarancs, cseresznye és a maracuja édes akkordjait, amik végigkísérik mindhárom fázist a leszáradásig. A parfüm aurája elég harsány, így érdemes könnyedebb kézzel fújni, mert a gyümölcsök szirupossága szinte összeáll a levegőben, egy nagyon fullasztó és tömény elegyet alkotva.

Reklámfilm:

A Heat Rush tulajdonképpen pont azt nyújtja, amit egy "celebillattól" elvár az ember: nem túl bonyolult, amolyan biztonsági játékos alkotás a napsütéses napokra. A tartóssága átlagos, 3-4 órán keresztül érződik a bőrön, aztán fokozatosan halványodik, bőrközelivé válik. Lehet hogy valaki ízlésének túlságosan is édes, szirupos lesz Beyonce ezen darabja, de ha nyári parfümre vadásztok, mindenképpen tegyetek vele egy próbát, én azt javaslom :)

Beszerezhetőség, ár: drogériák, Parfum.hu webáruház, a legkisebb 30 ml-s kiszerelés 6.270 Ft.

A bejegyzésben található képi és szöveges tartalom szerzői jogvédelem alatt áll (beleértve a bejegyzés / rovat címét). A tartalom felhasználása csak a forrás megjelöléssel lehetséges, előzetes egyeztetést követően, változatlanul leközölve (pl. Forrás: http://www.nailpolishmaniac.blogspot.hu). A bejegyzés részének vagy egészének jogosulatlan felhasználása (másolása, leközlése forrás nélkül) jogi lépéseket von maga után.