Üzemeltető: Blogger.

Ragyogj kívülről: Mac Strobe Cream

IMG 2282
Most, hogy bejött a Kim-Kardashian féle kontúrozás után a strobing őrülete is, nagy lett az érdeklődés a Mac ezen kréme iránt - ami egyébként már sokkal régebb óta létezik, mint maga a strobing (2000-ben került be a márka kínálatába)


Mit ígér a strobe cream? "Arckrém, mely fáradt, stresszes bőrének ragyogást és életet ad. " Tehát nem hivatott többre, minthogy egy kis ragyogást és hidratáltságot adjon a fakó, száraz bőrnek.

IMG 2277

A krém egy erősebb, érdekes alakú műanyag tubusban érkezik, lecsavarhatós kupakkal. A műanyag az erősebb fajtából való, egy kicsit nagyobb erőkifejtés kell ahhoz, hogy az ember lánya ki tudja belőle nyomorgatni a terméket, főleg akkor ha már kevesebb van benne. A krém gyöngyház színű könnyed állaggal, minimális illattal és nagyon gyors beszívódással - abszolút nem hagy sem zsíros, sem ragacsos érzetet. A használat terén multifunkcionális: betöltheti a sminkalap (szép egységesen terül rajta az alapozó), a hidratálókrém, vagy a highlighter szerepét is egy nagyon minimális ragyogást adva az arccsontnak a fényvisszaverő gyöngy részecskéknek köszönhetően (lehet rétegezni is ha nem érezzük elégnek). A fakó, megfáradt bőrnek tényleg ad egy szinte már belülről jövő ragyogást, így emiatt szeretem alkalmazni azokon a napokon, amikor egy kis életet szeretnék lehelni az arcomba. Említettem már a múltkori arckrémes poszt kapcsán, hogy a Lirene mellett a Strobe Creamet is használom hidratáláshoz - azonban valamiért úgy érzem, hogy önmagában nekem nem nyújt elegendő hidratálást, így általában alá szoktam még tenni a Jimjams liposzómás géljét, vagy valamilyen szérumot, hogy kicsit felturbózzam a hatását.

IMG 2283

Nem véletlen, hogy a Mac egyik ikonikus terméke és kréme, hiszen az összetevők is elég szépek: rengeteget antioxidánst tartalmaz (C, E vitamin), van benne zöldtea kivonat, illetve bőrpuhító emollientek is, nem is egy.

Összetevőlista (Forrás: Krémmánia)
Névtelen 1

További Mac termékek tesztjei a blogon:
Groundwork Paint Pot krémes szemhéjfesték

Beszerezhetőség, ár: a jó hír az, hogy két féle kiszerelésben is megtalálható a szaküzletek polcain: az egyik egy 30 ml-es utazó verzió 3.600 Ft, a másik pedig a rendes 50 ml-es kiszerelés, ami 9 vagy 10.000 Ft körül van, így árban jobban megéri a kisebb, utazó méretűt vásárolni. A Mac egyes termékei  megtalálhatóak még az Iparfüméria webáruházban is.