Üzemeltető: Blogger.

Hajcihő | Vitalcare Natural bio sampon és kondicionáló

Kb két hónapja hozzám is megérkezett meglepetésként a Takemeshop új márkájának, a Vitalcarenek a samponja és kondicionálója, ezeket szeretném ma bemutatni nektek.


Mindkét termék 250 ml-es, és fontos róluk tudni, hogy organikus gazdálkodásból származó zab és kamilla kivonattal készült termékek. Nem tartalmaznak agresszív, habzást segítő összetevőket, szilikont vagy parabéneket, illetve alkoholt sem. Enyhe zabos-gyógynövényes illatuk van ami abszolút nem zavaró vagy tolakodó, nagyon kellemes.A samponnak folyós, géles állaga van, és minimális illata. Első mosásra nekem sosem sikerül teljesen felhabosítanom úgy, hogy rendesen hajat tudjak vele mosni és mindenhová kerüljön, így általában kétszer-háromszor kell végigsamponoznom a teljes hajam, hogy elérjem azt a habzó hatást amit szeretnék az alapos hajmosáshoz. Miután megmostam, a szilikonmentes samponokra jellemzően a hajam nagyon fura és csúszós-csikorgós lesz, ez azonban szerencsére a hajszárítás után elmúlik, és puha, fényes hajkoronát kapok (ez egy nagyon nagy pozitívum számomra, mert általában a legtöbb szilikonmentes sampon használatánál száradás után is megmarad az a fura érzés). Nem zsírosít, nem nehezíti el a hajam, általában a mosástól számított harmadik napon lesz csak zsíros a hajam tőle, ami viszont nehezebben tartja meg a formáját (pl ha kivasalom), és bizony a második nap után már hajlamos laposodni, ettől eltekintve azonban semmi problémám nem volt a termékkel.


A kondicionáló krémes állagú, én általában a hajvégekre szoktam felvinni, várni néhány percet majd lemosni - azonban ez a darab nem lett a kedvencem, mert úgy érzem hogy nehezebb tőle kifésülnöm a hajamat a hajmosás után, sokkal jobban kócolódik. A flakon kialakítása itt nem a legszerencsésebb, ugyanis kemény műanyag és a kondicionáló sűrű állaga miatt sokkal nehezebb belőle kinyomni a terméket - ha ez sikerül is, hajlamos több is jönni, mint amennyire valójában szüksége lenne az ember lányának.

INCI (Forrás: Krémmánia)
Sampon


Kondicionáló


Beszerezhetőség, ár: Takemeshop, Dm drogériák, 1.899 Ft