Üzemeltető: Blogger.

Avon matt ajakrúzsok: Vibrant Melon, Coral Fever, Peach Flatters

Talán már tudjátok, hogy megszállottja vagyok a matt rúzsoknak, legyen szó bármilyen márkáról vagy színről, hiszen ezek azok a darabok amik sokkal tartósabbak mint krémes társaik - némi kompromisszum árán, természetesen. A mai bejegyzésben az Avon újdonságnak számító darabjait szeretném bemutatni nektek.

Ismét le kell szögezzem, hogy a katalógusban való böngészés helyett inkább az internetet hívjátok segítségül, ugyanis én abban a hitben voltam, hogy három barackos-korallos árnyalatú rúzs érkezik hozzám a katalógusbeli szín alapján, azonban ebből ténylegesen csak egy árnyalat az, ami barackos.


A rúzsok csomagolása az Avontól megszokott: ezúttal matt fekete tokban érkeznek ezüst felirattal, a tetejükön pedig egy átlátszó ablakkal, amin keresztül láthatjuk a rúzs színét. Mindháromról elmondható, hogy kellemes gyümölcsös illatuk van, nagyon pigmentáltak (egy húzással teljes a színintenzitás), krémesek, és nem teljesen 100%-ig mattok. Sajnos hiába itatjuk le egy zsepivel a felső réteget, akkor is hajlamosak transzferálódni a bőrre. Egy ivást elég jól bírnak, és alig maradnak meg a poháron, azonban a többinél már elkezdenek kopni, viszont azt szerencsére egyenletesen teszik. Hába raktam alájuk ajakbalzsamot, a lemosás után így is éreztem a szárító hatást, így érdemes tényleg nagyon jól aláhidratálni az ajkaknak.


A Peach Flatters árnyalat egy igazi sötét, piszkos barackszín, már-már téglásba hajló színnel - egy kicsit világosabb árnyalatot vártam volna, azonban rúzsecsettel felvíve tompíthatunk egy kicsit a szín intenzitásán, és nem lesz olyan vad. 

A Vibrant Melon egy igazi élénk, hot pink szín, az a fajta ami abszolút nyárra való, és tuti hogy magához vonz minden tekintetet, ha felteszed.

A Coral Fever a legkevésbé kedvenc árnyalatom a három közül, ugyanis ez egy narancssárgás korall árnyalat - ami nagyon szép lenne, de sajnos ez hajlamos a leginkább rá, hogy sárgítsa a fogakat optikailag.

Peach Flatters, Vibrant Melon. Coral Fever

Összességében értékelve ezek a matt ajakrúzsok ugyan nem szupertartósak, de ha élénk, telt színeket keres valaki, amik nem jönnek le azonnal és matt hatást adnak, érdemes velük tenni egy próbát.

Beszerezhetőség, ár: a jelenlegi katalógusban akciósan 939 Ft-ért szerezhetitek be őket (eredeti ár: 1.699 Ft). További Avon termékeket pedig az Iparfüméria webshopban találtok.