Üzemeltető: Blogger.

Tavasztündér nyereményjáték

fő IMG 4301
A lassan, de biztosan közeledő tavasz örömére hoztam nektek egy nagyon különleges nyereményjátékot - akinek felcsigáztam a kíváncsiságát, az olvasson is tovább, elmesélek mindent :)


A nyereményjáték attól különleges, hogy nem csak tőlem kapjátok a meglepetést: Andussal, a Szépség csak Neked írójával közösen ajándékoznánk meg két szerencsés olvasót :) 

MIT NYERHETTEK? | A CSOMAGOK TARTALMA

kettő IMG 4303

1. Blooming Spring csomag
- Mac Relentlessly Red ajakrúzs
- Rimmel Match Perfection alapozó, True Ivory árnyalatban
- Lush Prince Charming tusfürdő
- Yankee Candle tart Summer Scoop illatban

három IMG 4305

2. Spring is in the air csomag - Ez a csomag azok között fog kisorsolásra kerülni, akik teljesítették az összes feltételt (nincs sok és egyszerűek) - ezt ellenőrizni fogjuk, így tényleg olyanhoz fog kerülni, aki lelkiismeretesen teljesített mindent - ez természetesen nem kötelező, rajtatok áll.

- Balea Hand Konzentrat kézkrém
- Balea Red Love fürdősó
- Blistex málnás-limonádés ajakápoló
- Rimmel körömlakk

A JELENTKEZÉS HATÁRIDEJE, SORSOLÁS:
A játékra március 26. éjfélig lehet jelentkezni. Sorsolni előreláthatólag az ezt követő egy hétben fogunk, a nyertesek nevei a blogok Facebook oldalára fognak kikerülni.

FONTOS!
A játékban csak magyarországi postacímmel lehet jelentkezni (*aki meg tudja oldani , hogy magyarországi rokon/barát eljuttatja a csomagot a részére, annak elküldjük országhatáron belül) illetve csak az vesz részt, aki mindkét blogot (Szépség csak Neked és Nail Polish Maniac) követi a Gfc-n, azaz a Google Readeren keresztül. A plusz esélyeket és a többi feltételt alant találjátok, a Jelentkezésnél:


JELENTKEZEM: