Üzemeltető: Blogger.

Ecsetelő | Eco Tools ecsetek

fő IMG 5193
Az Eco Tools ecsetekről nagyon sok jót hallani, én pedig már régóta próbálgatom ezt a három darabot, így épp ideje volt, hogy megosszam róla a véleményem veletek. :)


IMG 5192

Az ecsetekről fontos tudni, hogy környezetbarátok, állatkísérlet mentesek, újrafelhasznált anyagokból készülnek, illetve a nyelük bambuszból van

A kisfejű pirosítóecset volt a legelső amit kipróbáltam, és nagyon gyorsan a szívembe is férkőzött: iszonyatosan puhák a szálai, épp kellően tömött és duci, illetve a félköríves alakja is tökéletes arra, hogy felsimítsuk vele a pirosítót az almácskákra. Tökéletesen, csíkmentesen dolgozik és oszlatja el az anyagot, legjobban a H&M-es pirosítómmal szeretem használni.

A nagyfejű púderecset egy kissé csalódás volt, ugyanis tömöttebb fejet vártam volna, de egy az egyben a pirosítóecset nagy verziója. Nem eléggé tömött, és túlságosan is rugalmas púderecsetnek, hajlamos nyekleni-nyaklani, ezért ezt általában csak akkor használom inkább, ha a másik két púderecsetem már túlságosan koszos.

A lapos szemhéjecset kiváló az alsó szempillatőbe satírozáshoz vagy szemhéjfesték felviteléhez, de végső esetben tusvonal húzására is használható. Kellően tömött, puha és nem szúrnak a szálai sem.

Mindhárom ecsetről elmondható, hogy szuperül teszik a dolgukat (habár a púderecset lehetne tömöttebb és kevésbé nyeklő-nyakló), puhák, nem hullajtják a szálaikat és könnyű mosni is őket - abszolút minőségi darabok, kb a Real Techniques-es ecsetek szintjén mozognak tudásban, nem mellesleg pozitívum, hogy állatkísérlet mentesek és környezetbarát darabok, így bátran ajánlom őket kipróbálásra.

Megtalálhatóak az Iparfüméria kínálatában, árak: kis pirosítóecset: 2.890 Ft, nagy púderecset: 3.550 Ft, míg a szemhéjecset 2.640 Ft.