Üzemeltető: Blogger.

A taupe az új nude: Maybelline Color Tattoo Permanent Taupe

fő IMG 4122
A Color Tattookat úgy hiszem senkinek sem kell bemutatnom (a blogon is szerepelt már három), a mai bejegyzés főszereplője pedig a legújabb a készletemben, a matt taupe színű darab. :)

második IMG 4128

Szerettem volna egy  krémes matt színű taupe szemhéjfestéket, egyrészt mert alapnak tökéletes, másrészt pedig vékonyan felhordva és elsatírozva akár még magában is jól mutat ha nincs kedvünk bíbelődni a szemhéjfestéssel.

harmadik IMG 4164

A termék a szokott műanyag tégelyben érkezik: annyi bánatom van csak hogy az eleje hasonló barna színű és csillámos, mint az On and Bronze darabjának - így sokszor van hogy a taupe helyett azt kapom ki a fiókból első körben, mert mindkettő ugyanolyan szinte. Az állaga a megszokott, kellemesen krémes: akár kézzel, akár ecsettel nagyon könnyű teríteni és satírozni is - én leginkább egy szintetikus, tömöttebb lapos szemhéjecsetet ajánlok hozzá. Arra figyeljünk, hogyha egyszer már odaraktuk valahova, minél gyorsabban satírozzuk el a széleit, mert ha megszárad, akkor már nem igazán fog onnan megmoccanni. A színe tényleg igazi taupe -  sötétebb szürkésbarna, a finise pedig matt. Kellően pigmentált, satírozásnál minimálisan halványul ugyan, de önmagában is jól tud mutatni, de akár alapként is tökéletes más szemhéjpúderek alá. A tartósságáról csak azért nem tudok önmagában nyilatkozni, mert mindig szemhéjalappal használom és a legújabb felfedezettem, a Milani szemhéjalapjával (ami egy csoda, de fogok nektek mesélni róla nemsokára), hét órán keresztül is ott marad a szemhéjamon mindenféle mocorgás és csíkozódás nélkül.

Ahogy én használom: rá szoktam tenni egy por állagú taupe szemhéjfestéket amolyan fixálásként (vagy az Essence darabját, vagy a Mac Copperplatet), majd a szemhéjam közepére ütögetek egy kevés szaténos taupe szemhéjpúdert (Mac Satin Taupe), és kész is a szemsminkem, ami így kap egy kis füstös hatást - az egyszerű, rohanós hétköznapokra tökéletes és nem is bonyolult.

Beszerezhetőség, ár: drogériák (közelegnek a Glamour-napok!), vagy pedig az Iparfüméria kínálatában is megtalálhatjuk 2.240 Ft-ért.