Üzemeltető: Blogger.

A kedvenc korrektorom: Maybelline Fit me

IMG 1262fő
Ha jól emlékszem, talán többször is emlegettem már itt nektek a blogon, hogy sikerült megtalálnom A szem alá való korrektort - csak nem mutattam meg, egészen eddig. Az talán sokat elmond, hogy ez a második tubus amit használok belőle, és száműztem minden más szem alá való korrektort a készletemből...Hölgyeim, íme a Maybelline Fit me darabja.

A tubus 6,8 ml korrektort rejt, klasszikus applikátoros kiszerelésben. Az én árnyalatom a 15 Fair, ami a skála egyik legvilágosabb tagja - annyi hibája van, hogy sárgás. Elméletileg a Light árnyalat kicsit rózsaszínesebb (az jobban is passzolna a bőrtónusomhoz), meg fogom nézni hogy tényleg így van-e, 

Külföldön sokan az ikonikus Nars és Naked szem alá való korrektorok hasonmásaként emlegetik, ezt alátámasztani sajnos nem tudom, azt viszont igen, hogy számomra ő A korrektor. Közepesen könnyed, krémes állaga van, és a sárgás beütésétől eltekintve tökéletesen passzol a bőrömhöz, eldolgozva nem látszik. Könnyen, gyorsan és pillanatok alatt a bőrbe lehet "olvasztani", akár kézzel, akár ecsettel (egy tömött satírozóecset a legmegfelelőbb ehhez), akár egy beauty blenderrel.

IMG 1263második

Nem kell sok belőle, nekem 1-2 pöttynyi bőven elég ahhoz, hogy eltüntessem a szemem alatti lilás elszíneződést (vicceskedve folyékony Photosopnak hívom), és üdébb, frissebb tekintetet kölcsönözzek magamnak. Sokszor van, hogy nem akarok teljes arcos sminket feldobni, de éberebbnek szeretnék látszani: ilyenkor ütögetek az arcomra egy kis primert, a szemem alá pedig felkenem a Fit me korrektort - és máris sokkal jobb az összkép. A bőrhibákra és pirosságokra is remekül működik, az orrcimpám körüli pirosságot szépen minimalizálja, de a pattanások után maradt foltokkal is remekül megbirkózik.

A tartóssága is rendben van, 4-5 órán át szépen tartja magát, utána már elkezd kopni, így nem árt újrakenni.

IMG 1270 harmadik

Az én lilás elszíneződéseimre remekül bevált, és a tartósságát is rendben találom, örülök hogy sikerült még egy "holy grail" terméket megtalálnom - egyedül azt sajnálom, hogy Magyarországon nem kapható a drogériákban.

Beszerezhetőség, ár: Iparfüméria webshop, 1.750 Ft, 4 árnyalatban elérhető.