Üzemeltető: Blogger.

# 29 Illatgardrób | Playboy Play it Spicy

IMG 1258
Nagyon rég volt már Playboy parfüm teszt a blogon, így arra gondoltam hogy ma a Play it Spicy-t mutatnám be nektek. Lássuk is!

playboy

Illatkompozíció, Illatjegyek: orientális-virágos ; Fejjegy: piros gyümölcsök, gránátalma, bellini | Szívjegy: heliotrop, golgotavirág, liliom | Alapjegy: szantálfa, ámbra, vanília |
Megjelenés éve: 2010

A Play it Spicytól a neve alapján egy meleg, picit csípős-bújós illatot képzeltem el ami édeskés és kellemesen simulós - nem kellett nagyon csalódnom:  a bellini barackos vonulata és a liliom virágossága tárja fel magát először; nagyon minimális élt ad neki a később előkerülő ámbra és szantálfa. Az illat melegségéért a heliotrop és a vanília felel, ami a háttérben meghúzódik: nem domináns, de határozottan ad hozzá az illat karakteréhez. Érdekes módon hiába van benne kétféle gyümölcs is, ez a bőrömön alig-alig mutatja meg magát, inkább a virágok dominálnak, a leszáradása lesz egy kicsit fűszeresebb. Összességében nem teljesen azt az összélményt kaptam a bőrömön amit elképzeltem: sokkal mélyebbnek és sokkal-sokkal fűszeresebbnek, melegebbnek képzeltem el, ám a benne lévő gyümölcsös és virágos akkordok miatt sokkal könnyebb, sokkal hordhatóbb darab lett, ami tökéletesen megfelel akár alkalmakra, akár a hétköznapokra. A hatósugara közepes, viszont nem olyan tömény, nyugodtan lehet belőle egy kicsit többet is fújni, mint amit alapjáraton tennénk. A tartóssága a Playboy pénztárcabarát darabjaitól megszokott: reggeli fújással délutánra már jócskán halványul, és inkább bőrközelien érezhető csak.

Reklámfilm:

Beszerezhetőség: drogériák ; parfümériák ; Iparfüméria webáruház. | Kiszerelések: 30, 50, 75 ml, test spray | Ár: 1.240 Ft kiárusítva a 30 ml-s kiszerelés az Iparfümérián.

A Playboy sorozat további tesztelt darabjai a blogon:

A bejegyzésben található képi és szöveges tartalom szerzői jogvédelem alatt áll (beleértve a bejegyzés / rovat címét). A tartalom felhasználása csak a forrás megjelöléssel lehetséges, előzetes egyeztetést követően, változatlanul leközölve (pl. Forrás: http://www.nailpolishmaniac.blogspot.hu). A bejegyzés részének vagy egészének jogosulatlan felhasználása (másolása, leközlése forrás nélkül) jogi lépéseket von maga után.