Üzemeltető: Blogger.

Kézápolás | Eos Fresh Flowers kézkrém

IMG 0633
Amióta kipróbáltam a márka ajakápolóját, azóta izgatott az a kérdés, hogy vajon milyen lehet a kézkrémjük? A mai bejegyzésben erről esik szó. :)

44 ml kézkrém érkezik a tubusban (aminek kicsit fura, lapos kavicsra emlékeztető alakja van), ami felpattinthatós - sajnos ez nem egy annyira könnyű művelet, így ha nem figyelünk oda, a körmünk is bánhatja.

A csomagolás szerint gyorsan felszívódik és 24 órás hidratálást biztosít. Van benne shevaj, aloe, zab és antioxidánsok. 90%-ig természetes, parabénmentes.

Összetevők: (Forrás: Krémmánia)
összetevők

IMG 0639

Nagyon könnyed, lágy textúrája van, amiből egy kisebb borsószemnyi mennyiség kell kb. Az illata nem kifejezetten virágos, én inkább a zabot vélem kiérezni belőle nagyon minimális virágos felhanggal. Elkenve tényleg hihetetlenül gyorsan, 20 másodpercen belül felszívódik, és puha kezeket hagy maga után - a 24 órás hidratálás természetesen túlzás, de nagyon sokáig segít megőrizni, hogy ne száradjon ki újra a kezünk. Amiért én nagyon szeretem, az a picike mérete: könnyen hordozható, kicsi és kompakt - a túlélőkészletes nesszeszeremben van benne, és általában az egyetemen szoktam előkapni, mert tényleg pillanatok alatt felszívódik és csinálhatom tovább a dolgom utána. A kezem mostanában hajlamos nagyon a kiszáradásra, és nagyon jól rendbehozta, nem mellesleg tényleg szépek az összetevői.

További Eos tesztek:

Beszerezhetőség: rendelés útján az internetről, pontos árat sajnos nem tudok - az enyém még az Iparfümériáról származik, de ott jelenleg szünetel a forgalmazása. Három változatban elérhető: virágos, bogyós, uborkás.