Üzemeltető: Blogger.

Hajcihő | Avon Naturals vaníliás - körtés sampon

főkép
A vékonyszálú, zsírosodó hajamra kihívás olyan sampont találni aminek a hatása egy hónapnál tovább tart, és nem "unja meg" a hajam, így samponból mindig többféle van a fürdőszoba polcán. Folyamatos keresésben vagyok, hátha egyszer valamelyik mellett megállapodhatok végre, az Avontól pedig sosem próbáltam még hajravaló terméket, így épp itt volt az ideje.

második

A leírás sajnos nem írja, hogy milyen hajtípusra való samponról van szó, ezt a termék egy hiányosságának érzem.  A csomagolás  letisztult, natúr színű flakonban kapott helyet a sampon.

Isteni finom körtés-vaníliás illata van (ez hajmosás után viszonylag sokáig megmarad), az állaga egy kissé folyós, és furán selymes, már-már csúszós: a hajra feltéve egy kicsit több idő kell hogy habozni kezdjen. A leöblítés után a hajamat is nagyon csúszósnak érzem, száradás után pedig nem teljesen tisztának - sajnos a zsírosodást sem segített elodázni: a harmadik napon már zsíros volt a hajam tőle.

Összetevők (forrás: Krémmánia)
inci

Végítélet: Nagyon szerettem volna szeretni ezt a sampont, azonban úgy tűnik, az én vékonyszálú és gyorsan zsírosodó hajammal nem kompatibilis sajnos - de örülnék annak, ha valaki próbálta volna közületek és leírná a saját tapasztalatait vele kapcsolatban. :)

Beszerezhetőség: Az Avon januári katalógusában a nagy kiszerelés (700 ml) 849 Ft, ezen kívül az Avon Naturals hajra való termékei kaphatóak még az Iparfüméria webáruházában is.