Üzemeltető: Blogger.

Yves Rocher karácsonyi kollekció, kandírozott nyalánkságokkal

IMG 2257
Remélem nem unjátok még a karácsonyi témájú kozmetikumokat, mert ma egy újabb adag érkezik - ezúttal az Yves Rocher darabjait vesszük szemügyre. :)


Rocherék karácsonyi (limitált) repertoárja minden évben nagyon széles, idén négy féle termékpalettával készültek: Aranyalma, Kandírozott narancs és mandula, Kandírozott narancs és fahéj, valamint Fűszeres vanília.

IMG 2262

Kezdjük a sort az Aranyalma tusfürdővel, ami "ínycsiklandó almaillat, vaníliás jegyekkel megbolondítva" a leírás szerint - és valóban! Beleszagolva nekem egy pohár kellemesen savanykás almalé jut az eszembe - a vanília édessége inkább fürdés közben bújik elő csak. A tusfürdő az én ízlésemnek egy picit folyékony, azonban jól és gyorsan habzik, isteni illatot áraszt és nem is szárít - egy hátránya van, hogy minden egyes használatkor összefut a nyál a számban! :D

A fűszeres vanília tusfürdőben az én orrom szerint inkább a vanília melegsége dominál mind sima szaglás, mind használat közben. Ez az a tipikus vaníliaillat, ami szinte beburkol a melegségével - egy hideg téli estén hihetetlen jó érzés ezekben az intenzív illatú habokban pancsolni. Szintén géles állagú, az illata betölti az egész fürdőszobát, azonban fürdés után kevésbé marad meg sajnos.

IMG 2266

A kandírozott narancs és fahéj illatú gyöngyházfényű testápoló az egyik kedvenc darabom a négy közül: (és most jöttem rá, mit felejtettem el belerakni a novemberi kedvencekbe a kézkrémmel együtt) isteni finom zselés-narancsos szaloncukor illata van, nagyon könnyed, ámde gyorsan beszívódó állaggal megspékelve. Puha bőrt hagy maga után, hosszantartó illatorigával és  lágy csillámlással - ennyi az ünnepekre kell is! Ha valamit, ezt érdemes megszagolnotok az üzletben! ;)

A másik nagy kedvencem pedig a kandírozott narancs és mandula kézkrém. A kézkrémekből az olyan (ritka) darabok a kedvenceim, amiknek nincsen zsíros, nehéz állaguk mégis hatékonyan ápolják a kézfej bőrét - ez a kézkrém pedig pontosan ilyen. Kellemes, visszafogott mandulás illatot áraszt (a narancsot nem igazán érzem ki belőle), nagyon könnyed állaga van és pikk-pakk beszívódik, rendbetéve a hidratálásra szomjazó bőrt.

TIPP: A karácsonyi termékek ajándékötletnek sem utolsóak...:)

Beszerezhetőség: Az Yves Rocher üzletekben, vagy a webshopban december 24-ig, illetve a készlet erejéig. A kézkrém 890 Ft, a gyöngyházfényű testápoló 1290 Ft, a fűszeres vanília tusfürdő 890 Ft, míg az Aranyalma tusfürdő 990 Ft.

Nektek melyik a kedvenc darabotok az ünnepi kollekcióból? Próbáltátok már?