Üzemeltető: Blogger.

Paletta az ünnepekre: Marionnaud Wild Jungle

MÁSODIKKÉP
A mai bejegyzésben egy olyan palettát szeretnék nektek bemutatni, ami tökéletes lehet akár ajándéknak, de akár az ünnepi sminkünk elkészítésére is.

FŐKÉP

A Marionnaud saját márkás, hat színből álló palettájáról van szó, ami a Wild Jungle nevet kapta (a névválasztást nem igazán értem, mert nekem a színek mindent idéznek, csak dzsungelt nem), és számomra abszolút egy alkalmi darab. Pozitívum, hogy nem került szivacsos applikátor bele,  egy jól kihasználható tükör viszont helyet kapott benne - amire azért valljuk be, nagyobb szükség is van. A csomagolás is rendben van: jól záródik, és az elején lévő ezüst minta kellemes ünnepi külsőt kölcsönöz neki.

HARMADIKKÉP

A palettában hat színt találunk, és mindegyik csillogó árnyalat: van itt pezsgőszín, egy visszafogottabb bézses árnyalat, egy élénk barack,  egy grafit és gránitszürke, illetve a szerintem legkülönlegesebb árnyalat: egy csodás arany csillámokkal megtömött bronzbarna. Az árnyalatok mind tartalmaznak csillámot (aranyat, ezüstöt) - ha ezt használjátok, érdemes az alapozás előtt elkészíteni a szemsminket, mert a csillámok sajnos hajlamosak potyogni a festékekből. A paletta pigmentáltsága meglepően jó: még a legvilágosabb árnyalat is szépen látszik a bőrön, a sötétebb szürkék és barnák pedig már egy húzással is nagyon erőteljesek. Tartósság tekintetében az átlagos szintet hozzák, szemhéjalappal 3-4 órát bírnak ki.

IMG 0913
A swatchok szemhéjalap nélkül készültek.

Ami nagy szívfájdalmam, hogy matt árnyalat nem került a csillogóak közé, így a paletta mellé még biztosan elő kell húznunk egy másikat, hogy elkészíthessük a szemsminket - azonban a színválasztás telitalálat, számomra mindegyik szín nagyon alkalmi, és remek ünnepi sminkeket lehet kihozni belőle.

A végítélet: ez a paletta számomra egy az egyben ünnepi és alkalmi darab. A pigmentáltsága kiemelkedő, a színek összeválogatása is szuper - ami negatívum egyedül, az a matt színek hiánya, illetve a csillámok potyogása.

Beszerezhetőség: Marionnaud üzletek, 2.690 Ft-ért. (6 szín, 5 g)