Üzemeltető: Blogger.

Karácsonyi fürdőzés - Avon Mr és Mrs. Frosty habfürdők

FŐKÉP
Az Avon a téli szezonra ismét rengeteg fürdőtermékkel készül, ezek közül kettőt szeretnék ma nektek bemutatni, a Mr és Mrs. Frosty habfürdőket. :)

MÁSODIKKÉP

Mr. Frosty és neje autentikus karácsonyi aromákban illatoznak: Mrs. Frosty almás-fahéjas, míg a férjura fűszeres áfonyás- narancsos-fahéjas.

Beleszagolva a flakonba nagyon intenzív illatuk van, mindkettő isteni finom gyümölcsillatot áraszt némi fahéjjal megfűszerezve. Az állaguk géles, a színük pedig a flakonnak megfelelően piros és narancsssárga. Érdemesebb őket a folyó vízbe önteni, mert úgy sokkal jobban habzanak - én általában több mint egy kupaknyit szoktam beletenni, így viszonylag nagy habokat kapunk. Ami viszont nagyon "feltűnő", az a habfürdők illata: legnagyobb örömömre az illatuk erőteljesen érződik a fürdővízben - egy kis karácsonyi Spotify listával és a narancsos-fahéjas illattal valami isteni élmény lazulgatni egy borzasztó nap után. A habok is sokáig megmaradnak - az ilyen lazító fürdőkre általában 20 perc fürdési időt ajánlanak, addig pedig bőven kitart a habjuk. :)

HARMADIKKÉP

A végítélet: a maga nemében mindkettő abszolút karácsonyi illat, és egy relaxáló fürdőhöz ennél több nem is kell. Ajándéknak, vagy magatokat meglepni vele sem utolsók ám, plusz a design is nagyon cukira sikeredett, így a fürdőszoba polcán is remekül mutatnak díszként. :)

Beszerezhetőség: Az Avon katalógusban, jelenleg akciósan 549 Ft / darabja (250 ml) de megtaláljátok őket az Iparfüméria kínálatában is.