Üzemeltető: Blogger.

Testápolás | Avon Naturals vanília és szantálfa termékcsalád

FŐKÉP
Az Avon vaníliás-szantálfás termékcsaládja még októberben jött ki, és három tagból áll (testpermet, tusfürdő és testápoló), ezek közül én a tusfürdőt és a testápolót hoztam ma el nektek.

MÁSODIKKÉP

Imádom a vanília illatát, legyen szó akár parfümről, fagyiról, vagy kozmetikumról, így nem volt kérdés, hogy ebből a termékcsaládból választok tesztelni darabokat.

Mindkét termék illata finom, egy kellemes (nem gejl), vaníliás aroma a szantálnak köszönhetően egy kis csipet melegséggel. Sajnos az orrom érez némi mellékillatot is mindkét termékben, amit nem tudok beazonosítani hogy mi is az egészen pontosan, de nem zavaró annyira. A tusfürdő krémes állagú, gyöngyházfénnyel. Nagyon jól habzik, és az illata zuhanyzás közben is elég erőteljesen érezhető, nagyon finom - sajnos azonban a kádból való kilépés után már nem érződik. A bőrt nem szárítja.

EGYIKKÉP

A testápoló állaga még krémesebb, első próbálkozásra sosem sikerül kicsalogatni a tubusból. Shea vajat tartalmaz, és a bőrön elkenve nagyon hamar beszívódik, pont annyira hidratál amennyire kell (talán a szárazabb bőrűeknek ez már nem lesz elég), és viszonylag hosszantartóan ápolja is a bőrt, ami még órákig finom vaníliaillatot áraszt magából.

A végítélet: mindkét termék jól szerepelt nálam tudás és illat terén is, negatívumnak talán azt a kis mellékillatot tudnám felhozni, egyedül csak az zavarja az orrom nagyon, egyébként pedig mindkettő 100% őszi-kompatibilis, bújós illat, a vaníliás alap hasonló az Attraction (teszt itt) parfümjében találhatóhoz.

Beszerezhetőség: A Naturals vaníliás-szantálfás termékcsaládját megtaláljátok online a katalógusban együtt, és külön-külön is, illetve az Iparfüméria webáruházában. Együtt 1.499 Ft a három termék, külön a testápoló és a tusfürdő is 899 Ft, a testpermet pedig 599 Ft a jelenlegi akcióban.