Üzemeltető: Blogger.

Személyes | Romantika, báj és vintage; avagy fotózás a Roomsban

főkép
Ezzel a fotózással nővérem (ti Bluer Design-ként ismerhetitek :-) ) lepett meg a szülinapomon, és mivel egy felejthetetlenül vidám és produktív napot töltöttünk együtt, arra gondoltam elhozom nektek az elkészült képekkel együtt ezt a kis szeletkét megmutatni. A poszt amolyan személyes bejegyzés, az ott tapasztaltakkal és élményekkel egybefűzve. 
bele 2 (2)

A Rooms - your photo place egy végletekig bájos, vintage hangulatban megálmodott fotótér (direkt nem használom a fotóstúdió szót) egy rideg csepeli gyártelep közepén, amit két végtelenül kedves, alázatos és szorgalmas fotós (akik nem mellesleg egy párt is alkotnak), Írisz és Zoli teremtett meg a saját keze munkájával. Talán hallottatok már róla, talán nem, mindenesetre bármilyen fotózás helyszínéül szolgálhat - a mi esetünkben egy vidám "családi" fotózás volt az alkalom. :)

bele 1

A környezet elbűvölő és inspiráló a legapróbb részletekig, 
igazán nem nehéz elengedni magad ebben a bájos, romantikus zugban. (a "zug" egy nagy csarnokból és két kisebb szobából áll)  Írisz és Zoli fotózott bennünket és a kérésük csak annyi volt, hogy mindig egymásra figyeljünk. Egyébként nincs megadott instrukció, bárhogy fordulhatunk, ahogy csak szeretnénk, mert ők igazán a természetesség hívei. Itt bevallom őszintén kicsit megijedtem, mert életemben eddig egyszer álltam profi kamera előtt - a Jónő Team-es fotózáson, az pedig homlokegyenest más dolog volt, konkrét instrukciókkal (így állj, tedd így a kezed, jó, most lépj előre, stb), nem mellesleg a blogra való fotózásnál is szeretem ha kapok támpontot hogy hogyan nézzek, mosolyogjak, hiszen kívülről csak a kamera másik oldalán lévő személy lát igazán.

bele5

Amikor eljött az a pillanat, hogy kb huszadszorra néztünk egymás szemébe nagy áhítattal, nem tudtuk visszatartani az előtörő nevetést, így a kamera mindkét oldalán vidám volt a hangulat - főleg akkor, amikor Írisz és Zoli még egy-egy általunk előhozott közös poént is bevetett az ügy érdekében. Viszonylag sokat nevetünk együtt a hétköznapokban is, de szerintem az egymás szemébe nézés és nevetés terén a 22 év alatt sikerült ezen a napon rekordot döntenünk...:D

bele4

Amikor ránézek  a képekre, mindig rájövök hogy mennyire imádom őket, hiszen igaziak: egytől-egyig annak varázsával együtt. Ekkor értem meg hogy miért is nem kell ide instrukció: a pillanat maga varázsos, ezt az esszenciát elkapni pedig csak úgy lehet, ha meghagyjuk a természetes mozdulatokat és reakciókat a maguk helyén és idejében.
bele6

A helyszínt és a csodás fotókat a Rooms your photo place-nek és a Fénylabor szeretet képeknek köszönhetjük, a hercegnős hajamat Németh Dorinának, a sminkeket pedig Gáspár Lucának, ha esetleg bármelyikőtök is érdeklődne, gondoltam beszúrom ide. :)