Üzemeltető: Blogger.

Pénztárcabarát Ajándéktipp | Balea Zuckerschnute szett

IMG 1219
Óhatatlanul is közeledik a Karácsony, és általában a vizsgák gondolata mellett én ilyenkor már bőszen azon pörgök, hogy kinek mit vegyek. A mai bejegyzésben egy olyan alternatívát mutatok nektek, ami tökéletes ajándék lehet bármelyik női családtagotok / ismerősötök számára, aki imádja az édes illatú kozmetikumokat. :)

MÁSODIKKÉP

A csomag egy kisebb méretű tusfürdőből (125 ml), egy testvajból (50 ml) és egy fürdőgolyóból (50 g ) áll, és mindegyik ugyanazt az illatot kapta, ami nem más, mint egy isteni finom  citromos-túrós sütemény illata... na jó, hivatalosan citromos-vaníliás az illat megnevezése, de beleszagolva egy nagyi féle citromos-túrós sütemény illatát idézi. Nagyon nehéz neki ellenállni, ráadásul tipikusan az az illat, amit ha egy kis édességre sóvárogva előveszel, még rosszabb lesz a helyzet :D

HARMADIKKÉP

A tusfürdő a Baleától szokatlanul híg és géles állagú, azonban nagyon gyorsan felhabzik. Nem szárít, viszont az illata fürdés után nem marad meg sajnos. A szettecskéből a testszuflé lett az abszolút kedvencem: nagyon könnyed állaga van, ehhez képest mégis szuperül hidratál, az illata pedig hosszantartóan ott marad a bőrön.. A fürdőgolyó tetejét beborították szárított virágokkal, ami szuperül néz ki, a fürdés után azonban már nem olyan nagy buli eltávolítani őket a kádból... A golyónak is ugyanaz a sütis illata van, és ugyan nem lengi körbe az egész fürdőszobát, mégis elég erőteljesen érezni. Viszonylag lassan pezseg el, kiszállás után finom puha volt a bőröm tőle. Arra figyeljetek, hogy csúszós lesz a kád a használata után, úgyhogy csak óvatosan!

A végítélet: tökéletes ajándéktipp az édes illatot kedvelők számára, legyen szó akár egy tinilányról, akár egy felnőtt nőről. Nem tipikusan az az illat, ami után mindennap nyúlni fog az ember lánya (én pl meg is unnám a mindennapi használat mellett), arra viszont tökéletes, hogy kicsit feldobja a fürdést és a kedvünket is, az illata pedig tényleg hihetetlenül isteni... :)

Beszerezhetőség: Dm drogériák (én a kasszák mellett találtam egy polcon a Westendben), 1.200 Ft-ért.

Hogy tetszik nektek ez a szett? :)