Üzemeltető: Blogger.

Lakk-Kalandok | Catrice FALLosophy: Mauving Leaves

főkép
Sokan írtátok nemrég, hogy hiányoljátok a körmös bejegyzéseket és a nail artokat a blogról, így a jövőben igyekszem ezen kéréseteknek eleget tenni. :) Nemrég a Catrice és Essence forgalmazója volt olyan kedves, hogy elhalmozott jópár csodaszép őszi lakkal, így ezekben fogunk tobzódni az elkövetkezendő hetekben :) Kezdjük is a sort az épp aktuális Catrice trendkiadás (Fallosophy) egyik darabjával, ami a Mauving Leaves névre hallgat.

másodikkép

A lakk állaga számomra pont tökéletes - szépen, csíkozódás nélkül terül a körmökön. A teljes fedéshez mindenképpen kell belőle két réteg. A színét illetően a Mauving Leaves egy "kaméleon" lakk, mindig más-más arcát mutatja: hol mályvás, hol barnás, hol lilás, mindig épp ahogy esik rá a fény, épp ezért nem is igazán lehet behatárolni a színét.

egy

Önmagában én picit túl szimplának éreztem, ezért feldobtam pár ezüst díszítőcsíkkal a gyűrűsujjamon - ez csak annyiból volt rossz ötlet, hogy az Ebayről rendelt csíkok minősége borzasztó és hiába fixáltam őket fedőlakkal, folyton feljöttek, a lakkot magát viszont nagyon szépen feldobták :) A finise krém, és önmagában is szép fényes, de én azért dobtam rá egy réteg Seche Vitét. A tartóssága egy fokkal rosszabb mint a szimpla Catrice lakkoknak, a 3. napon már elkezdett kopni a körömvégekről elég láthatóan, de szerintem ez még nem vészes annyira.

kettő

Összességében egy nagyon szép és egyedi színű lakknak tartom a Mauving Leavest, érdemes lesz jól megnézni a nemsokára kikerülő (vagy már kikerült) Fallosophy displayt!

Beszerezhetőség: limitált kiadás (2015 október végétől), kizárólag a Müller drogériákban, az árral nemsokára kiegészítem a bejegyzést. A Catrice darabjait egy ideje már az Iparfüméria kínálatában is megtaláljátok.

(A lakkot tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet.)