Üzemeltető: Blogger.

Termékteszt | Makeup Revolution Pro Fix sminkfixáló

főkép
A sminkfixálókkal való megismerkedésem története eddig elég rövid, csupán kettőt próbáltam, amiből az egyik vállalhatatlan volt (Alverde), a másik pedig egészen jó (NYX, teszt itt), így ezek után kíváncsian vártam mik lesznek a tapasztalataim a Makeup Revolution termékével.


másodikkép

A Pro Fix termékcsaládba két ilyen fixáló spray tartozik: a sima Pro Fix a smink tartósságért, a másik pedig a mattításért felel.

A csomagolás szerint ez egy könnyed spray, ami leginkább az alapozót és a szemsminket teszi tartósabbá 12 órán át. Előre lelőném a poént: az ígéret ha fele annyira lenne igaz, mint amennyire szép...

A spray fújókájával nincsen semmi gond, egyenletesen eloszlatja mindenhová a terméket - az illata azonban elég kritikus pont számomra: patikai gyógyszerillatra emlékeztet (bár még így is mérföldekkel jobb, mint az Alverde orrfacsaróan erős gyógynövényes illata). A sminkre fújva kell egy kis idő amíg megszárad. Sajnos utána nem marad teljesen matt az arc, kap egy kis ragyogó réteget, ami engem őszintén szólva zavar, mert olyan mintha átfényesedett volna az arcom. A sminket ugyan 12 órán keresztül nem tartja meg, de 1-2-3 plusz óra tartósságot nyerhetünk ezzel a sprayvel.

A végítélet: a maga nemében nem rossz termék, az illata és a fényes réteg nem tetszik benne, viszont SOS esetekben jól jöhet az az 1-2 óra plusz tartósság, amit nyújtani tud.

Beszerezhetőség: Iparfüméria, 2.990 Ft a 100 ml.

(A terméket tesztelésre kaptam, azonban ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet.)