Üzemeltető: Blogger.

Beszámoló | Lush Karácsonyi újdonságok bemutató

BDG 8194
Nemrég egy kedves invitálást kaptam, hogy nézzem meg a többi bloggerrel együtt a Lush újdonságait: ezek között van rengeteg termék ami megújult, vannak a halloweeni darabok és a karácsonyiak. Nem fogom őket egyenként bemutatni mert tényleg rengeteg érkezik, inkább csak egy kis kedvcsináló képmontázsban mutatom be a felbukkanó újdonságokat :)

Megjegyzés: A bejegyzésben található képek nem a sajátjaim, a Lush Hungary Kft. tulajdonába tartoznak.
BDG 8192

Ezek a csillogó habfürdők a Magic of Christmas nevet viselik, mandulaolajat és fahéjrudat tartalmaznak, és kaptak egy helyes kis csengőt is :)

BDG 8193

Szintén habfürdő, a Candy Mountain idén is visszatér a jellegzetes Snow Fairy-re hajazó illatával.

BDG 8189

Ezen a képen megtalálható a Karácsonyi újdonságok kb fele: visszajön ismét a közkedvelt Snow Fairy tusfürdő (bal felső sarok), a Büche de Noel arctisztító (bal alsó sarok), lesznek cuki mikulást idéző Peeping Santa habfürdők (jobb oldalt középtájt), visszajön a szintén közkedvelt Butterbear habfürdő is(jobb alsó sarok), mellette pedig újdonságok a szuper színes Luxury Lush Pud névre hallgató golyócskák. Visszatér a szintén Snow Fairy illatú Magic Wand (középen, a tusfürdő mellett) valamint lesz két tusfürdőzselé is, a Santa's Belly és a Snowman (a kép felső részén, a Magic Wand mellett), és még rengeteg-rengeteg újdonság.

BDG 8604


BDG 8343


Kaptunk egy nagyon aranyos és egyben vicces bemutatót is, a főszerepben a Lush üzletek dolgozóival, akik a termékek kinézetének megfelelően öltöztek be :)

BDG 8266

Sajnos nem tudtam az összes újdonságot bemutatni nektek, de remélem így is élveztétek ezt a kis beszámolót - én abszolút jól éreztem magam az újdonságok izgatott szaglászása és tapogatása közben, köszönöm a meghívást a Lush csapatának! :)