Üzemeltető: Blogger.

Testápolás | Avon Planet Spa Volcanic Iceland testszuflé

DSC03588
Az Avon szeptemberi újdonságai között szerepelnek a Planet Spa termékcsalád Volcanic Iceland névre hallgató arc és testápolási termékei, ezek közül a testszufléról, vagy ahogy az Avon hívja, testbalzsamról szeretnék ma írni nektek.

DSC03593
A testápoló 200 ml-es kiszerelésű, tégelyben érkezik. A legelső, amit észreveszünk a kibontásakor, az az illata - nagyon erőteljes illata van, már-már maszkulin jellegű (nekem elsőre leginkább egy férfiparfüm  ugrott be szaglászás után), ez szerencsére a felkenés és eloszlatás után egy sokkal-sokkal kellemesebb, frisebb illatba csap át, ami hosszabb ideig érezhető a bőrön.

A csomagolással igencsak meg kellett küzdenem, a tégely tetején lévő fólia nem adja könnyen magát - kis darabokban szakad, egyben nagyon nehéz leszedni - ha ez sikerül, akkor sajnos a tégelyben levő krém felülete is bánja. (Ezért is ilyen összevissza a krém a fotókon, bocsánat)
DSC03592
Erre a termékre tényleg a testszuflé a legjobb kifejezés: nagyon könnyed,kellemesen habos- bársonyos állaga van. A színe fehér, és van egyfajta selymes ragyogása - ez felkenés után is látszódik a bőrön. Az állagából fakadóan nagyon könnyű eloszlatni, felkenve nagyon hamar be is szívódik, abszolút nem hagy ragacsos, kellemetlen érzetet. A hidratálóhatása pont azt nyújtja amit ettől az állagtól várnánk: puhaságot hagy maga után, azonban egy száraz bőrnek már kevés táplálást jelentene - viszont egy átlagos, kevésbé száraz bőrtípusnak ennyi tökéletesen elég a hidratálás szinten tartásához.

Összességében kellemes termék a Volcanic Island testszufléja - az állagát nagyon szeretem, az illata viszont nem lett a kedvencem. Ha megvásároljátok, előtte mindenképp ajánlom (ha van rá lehetőségetek), hogy szagoljátok meg, hiszen felkenés után viszonylag sokáig érződik a bőrön.

Beszerezhetőség: A szeptemberi katalógusból most akciós áron 999 Ft-ért szerezhetitek be.

(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet.)