Üzemeltető: Blogger.

Aranyfényű highlighter | Mac Soft and Gentle Mineralize Skinfinish

DSC03169
A Mac Mineralize vonalával valamikor tavaly ismerkedtem meg, így az elmúlt egy év alatt bőven volt időm letesztelni, így ma szeretném nektek mindenféle elfogultság nélkül bemutatni. :)
DSC03164
A Mineralize Skinfinish termékcsalád egyik része az arc ragyogásáért felelős, de ugyanígy vannak ásványi pirosítók és púderek is. A highlightereket öt árnyalatban találjuk meg, ezek közül az egyik a mai tesztünk alanya, az aranyfényű Soft and Gentle.
DSC03177
A Mineralize termékek csomagolásán nemrég változtattak, így a termék mágnessel nyitódik-záródik - bevallom hősiesen, nem mindig sikerül elsőre kinyitni, egy plusz pöcök jól jönne ehhez a művelethez. A highlighter állaga kicsit keményebb, porózusabb, cserébe viszont egy húzással elegendő pigmentáltságot kapunk. Emiatt hajlamos a porolódásra, minden egyes használat után körben poros a panje is. A színe visszafogott bézses-arany apró csillámokkal - a színe miatt nekem valamiért mindig az ünnepi szó jut eszembe ha ránézek, szerintem pl a karácsonyi időszakra a  tökéletes választás lehet, de ugyanúgy szuperül mutat a lebarnult bőrön is.
DSC03180
Az arcra felvíve szépen és könnyen el lehet dolgozni - a pigmentáltsága miatt érdemes kevesebbel kezdeni, és építgetni ha szükséges. Csodaszép, visszafogott aranyfényt ad az arcnak, és kompatibilis még a rózsaszín tónusú bőrszínnel is. A tartóssága nagyon is rendben van, reggeltől délutánig szépen tartja magát ott, ahová felapplikáltuk - a kiemelő funkciója mellett akár még szemhéjpúderként is bevethetjük, úgyis nagyon szép eredményt fogunk kapni.
DSC03183
A beszerezhetősége a Mac szaküzletek, 8-9 ezer Ft között mozog az ára (10 g a kiszerelése), ami nagyon is borsos, viszont ha egy életetek végéig tartó, gyönyörű aranyfényű, alkalmi highlighter kerestek, ő a tökéletes.