Üzemeltető: Blogger.

Könnyed testápoló nyárra - Marionnaud Body&Care testápoló

DSC03217
Már beszámoltam róla nektek, hogy a Marionnaud teljesen megújította saját márkás termékvonalát - ebből már bemutattam egy arckrémet és egy arctonikot, ma pedig a testápolás vizére evezünk.

DSC03218
Az új testápolási termékcsalád öt tagból áll: egy testradírból, egy testápolóból, testápoló balzsamból, egy hidratáló testpermetből, valamint egy száraz olajból. A termékcsalád illatai leginkább a virágos-orientális vonalon mozognak.

A Body&Care testápoló leírása szerint egy száraz bőrre ajánlott könnyed textúrájú krém, ami gyorsan felszívódik. A hatóanyagai között van a mangóvaj, és makadámia olaj is.

DSC03219
A pumpás kiszerelés számomra nagy pozitívum, ugyanis néha hajlamos vagyok túlzásokba esni a mennyiséggel, vagy az a termék csomagolása olyan, hogy több terméket adagol a megszokottnál. A textúra az ígérethez híven tényleg nagyon könnyed és kellemes, szinte már géles. Az illata kellemesen bársonyos, nem tolakodó és nem zavaró egyáltalán. A bőr nagyon gyorsan és hálásan beissza, és abszolút nincs utána ragadós, vagy olajos érzés, az illat még viszonylag sokáig érezhető utána. A hatása nálam 2 napig bőven megmarad, elég csak utána újra elővennem.

Összességében: az állaga miatt leginkább nyárra javasolnám amikor egy könnyed, gyorsan beszívódó de mégis hidratáló testápoló szükségeltetik. A pumpás kiszerelés is nagyon jól jön, szükség esetén könnyedén áttölthető egy utazós flakonba is akár. :)

Beszerezhetőség: Marionnaud parfümériák, a 250 ml 2.990 Ft.

(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet.)