Üzemeltető: Blogger.

Catrice szájfények: Volumizing lip booster és Vitamin Lip treatment

DSC02451
Ez a két Catrice-s szájfény már nagyon régóta várja, hogy helyet kapjon a blogon - ha jól emlékszem, még a két méteres állvány felavatásakor jött be ez a két termék. 
DSC02457
A Volumizing Lip Booster azt ígéri, hogy teltebbé varázsolja az ajkakat a mentolnak köszönhetően, valamint kiegyenlíti az ajkak barázdáit. A mentol nagyon érezhető benne mind szagláskor, mind használatkor - az állaga egy picit hígabb, folyósabb. Kicsit ragacsos, nude-os púderrózsaszín színt ad az ajkaknak, azonban az ajakdúsító hatást én nem észleltem. A mentol bizsergetését eltekintve kellemes viselet, viszont úgy vettem észre, hogy a száraz ajkakat a mentol hajlamos még jobban kiszárítani. Tartósságát tekintve átlagos, egy evés-ivás után eltűnik az ajkakról. Az applikátor egy kicsit sok anyagot vesz fel, érdemesebb csak felpöttyözni az ajkakra, majd összedörzsölni azokat. Ha valami visszafogottabb, vagy nem feltűnő ajakszínre vágyom, mindig ez után a szájfény után nyúlok.
DSC02459
A Vitamin Lip Treatment ígérete szerint E-vitamint és Q10-et tartalmaz, ami ápolja az ajkakat. Nagyon kellemes, sárgadinnyés illata van, és sokkal ragacsosabb mint a púderszínű társa. A színe viszont nagyon szép, igazi kellemes, élénk, üde rózsaszín - az ajkaknak visszafogott rózsaszín színt ad. Szárítani abszolút nem szárít használat közben, sőt - mintha még hidratálna is. A tartóssága szempontjából szintén egy evés-ivást bír, utána eltűnik. Az applikátora pont elegendő anyagot vesz fel.
DSC02998
Volumizing lip booster az ajkakon 
DSC03006
Összességében mindkét szájfény megállja a helyét drogériás szinten szerintem, mindkettő alapdarab lehet egy női nesszeszerben.

A szájfényeket a két méteres Catrice állványokon találhatjátok meg, az ajakdúsító verzió 1.399 Ft, míg a vitaminos verzió 1.099 Ft.