Üzemeltető: Blogger.

Arcápolás | Marionnaud Hydra Sublim Cocoon arckrém

DSC02652
A blogon már bemutattam a Marionnaud megújult saját márkás termékcsaládjának arctonikját, és kialakult a véleményem a márka egyik hidratáló kréméről is. Lássuk!

DSC02655
A csomagolás szerint ez a termékcsalád (Hydra & Sublim) a száraz bőrhöz készült, valamint zöldtea kivonatot és Wu-Zu-Yhu kivonatot tartalmaz. Sajnos a termékcsalád krémjei illatosak, a brossúra szerint virágos-zöld az illatkategória. 50 ml-es a krém, matt, ízléses műanyag tégelyben érkezik, a színe pedig halvány barack. Állagban közepesen könnyednek mondanám, nagyon bársonyos és selymes a textúrája, abszolút nem nehéz vagy ragacsos. A virágos  illata sajnos eléggé erős és érezhető felkenés után is. A száraz, vízhiányos bőröm gyorsan beszívja, nem hagy maga után ragacsos vagy zsíros érzetet egyáltalán. 95%-ban matt hatást ígér, ez nálam abszolút teljesül is, nem fénylik az arcom a használata után.  A használat közben nem tapasztaltam semmiféle bőrirritációt.
DSC02656
Összességében: az állaga miatt nagyon megszerettem, tényleg ideális száraz bőrre és gyorsan beszívódik, azonban az erős illatanyag tartalom számomra negatívum. Az összetevőkről most azért nem írnék, mert nincsenek fent Krémmánián és a dobozról pedig nehéz lenne kibogarászni őket, de szerintem rászánom magam, bepötyögöm őket, és kiegészítem velük a posztot majd később. Nekem eddig tetszik a Marionnaud saját márkás vonala, jól eltalált termékekkel sikerült megújítani a családot - nemsokára szemügyre veszem a testápolási részleget is...

Beszerezhetőség: Marionnaud drogériák, 5790 Ft-ért.

(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet.)