Üzemeltető: Blogger.

Márciusi elfogytak

feliratos
Eredetileg ezt a bejegyzést videóban bemutatva szántam nektek, de végül annyira vállalhatatlan lett, hogy inkább utolsó pillanatban hevenyészetten befotóztam és úgy döntöttem poszt lesz belőle. (Ennek ellenére nem maradtok videó nélkül jövő héten már jön is majd még egy ;)) Egész sok minden elfogyott, lássuk is!
DSC02495
Az Essence matt fixáló púderéről már sokszor esett szó a blogon, akár teszt (ITT) keretében, akár a project pan (ITT) keretében. Nagyon szerettem, szuperül mattított, de a végén már annyira össze-vissza tört, hogy mindenem fehér púderben úszott... utánpótlásként a Catrice vízálló verzióját vásároltam meg. A Catrice szemöldökszínező zseléjéről is olvashattok már a nagy szemöldökformázó körképes (ITT) bejegyzésben, imádtam! Jelenleg a L'oreal verzióját használom, és vettem egy Essencet, de a L'oreal abszolút nem jön be sajnos ilyen téren. A Tonymoly Luminous Aura BB kréme valami hihetetlen - BB krém létére közepes, alapozó szintű fedése van, és hat órán keresztül úgy maradt az arcomon ahogy felraktam - mindezt úgy, hogy három helyen voltam a hat óra alatt, ahol bazimeleg volt bent. Bővebben Oh my Brush Vikinél olvashattok egy vendégposztban a tapasztalataimról ITT.
DSC02497
Az Yves Rocher szedres radírozós tusfürdője teljesen átlagos élményt nyújtott számomra: nem váltott ki egy bőrradírt, az illata finom volt, nem szárított, viszont borzalmasan híg volt, és folyt mindenhová... Ellenben az Isana narancsvirágos-joghurtos tusfürdője igazi krémes, téli kényeztetést nyújtott a bőrömnek, ez volt a legelső kipróbált tusfürdőm a márkától - valószínűleg nem is az utolsó!
DSC02498
Ezekről a ks koreai mintákról szintén olvashattok a Vikinél írt vendégposztomban, ha kíváncsiak vagytok rájuk, hogy szuperáltak, ITT
DSC02499
A Lilibe 120-as vattakorongja állandó újravétel tárgya nálam, olcsó, és jó minőségű - nem foszlik szanaszét, és sokáig elég.
DSC02500
A Lee Stafford hővédőjéről is írtam már a blogon ITT, és végre, hogy elfogyott! Az erős parfümös illata miatt nagyon nem kedveltem, és nem is valószínű, hogy újra fogom vásárolni.