Üzemeltető: Blogger.

Játék | Tesztelj L'oreal hajformázókat!

virágooos
Nagyon régen volt már vendégposzt a blogon, én pedig nem szeretném ezeket elhanyagolni - nagyon szeretem amikor ti írtok egy-egy termékről tesztet a blogra és ezután is igyekszem erre lehetőséget adni nektek. Picivel több munka van vele, mint egy szimpla nyereményjátékra jelentkezéssel, de remélem kedvet kaptok hozzá ezúttal is - újdonság, hogy most egy helyett két ember kaphat lehetőséget tesztelni! :)

A TESZTELNIVALÓK: Két darab L'oreal Dual Stylers Techni art hajformázó. A termékek különlegessége, hogy egyszerre gél és krém állagúak, hátul kell egy ponton megnyomni a tubust, hogy a kettő keveredjen, majd a nedves hajba belemasszírozni, és megszárítani / formázni.

A zöld a vékonyszálú, lelapuló hajra való, volument, lesimított hajszálakat és párataszítást ígér, fontos tanács, hogy szárítás közben emeljük meg a hajtöveket. A lila egy kicsit rendezettebb, kevésbé szöszölős hajat ígér, valamint szintén volument, a használata ugyanúgy történik, mint a zöld társáé.

A FELADAT: A megadott időtartamon belül használni, kitapasztalni a termék működését, majd emailben elküldeni a tapasztalataitokról egy részletes tesztet nekem, amelyet az általam készített képekkel egyetemben ki fogok rakni a blogra. A két nyertesnek természetesen fogok küldeni e-mailt a részletekkel egyetemben.

Ezúttal a teszthez a képeket most én fogom biztosítani, nektek csak annyi a dolgotok, hogy jelentkezzetek az itt található űrlapon:
FIGYELEM: Csak magyarországi postacímmel rendelkező jelentkezőket tudok elfogadni!

Megköszönöm, ha megosztjátok a lehetőséget valamilyen platformon! :)

HATÁRIDŐ: Május 7., éjfél EREDMÉNYHIRDETÉS: Május 8.