Üzemeltető: Blogger.

Beszámoló | L'oreal Blogger Day

DSC02694
Nemrégiben újra megrendezésre került a L'oreal blogger napja, ahol ismét sok újdonságot tartogatott a márka - ha kíváncsiak vagytok, hogy mik jönnek májusban, tartsatok velem! :)

DSC02698
A nap sztárja abszolút a Casting Creme Gloss Sunkiss Jelly volt, amivel napszítta hatású hajat varázsolhatunk szőkítés segítségével. Három féle árnyalatban jön, és annyit érdemes még tudni róla, hogy hajhossztól függően kb fél-egy doboznyi kell belőle, és festett hajra nem lehet alkalmazni.
DSC02702
Hajápolási fronton még egy újdonság érkezik: Az Elseve Total Repair 5 termékcsalád kibővül, mégpedig a Sica-krémmel, ami elviekben úgy működik, ahogyan a La Roche Posay Cicaplastja, azaz ápolja és segíti a haj védelmét.
DSC02700
A legizgalmasabb dolgok azonban a sminktermékeknél történtek: jön a Maybelline ikonikus Baby Skin primerje, ami a pórusokat hivatott szebbé varázsolni (erről nemsokára írok is nektek, mert nővéremnek köszönhetően hónapokkal ezelőtt sikerült beszerezni külföldről), illetve kapaszkodjatok meg: Jön a The Nudes paletta is karonfogva az Infallible matt alapozójával, illetve a False Lash Superstar kétvégű szempillaspirál is bemutatkozik egy új, Eye Studio Master Graphic névre hallgató tussal együtt -nagyon izgalmasak termékeknek tűnnek egytől egyig, és én személy szerint nagyon örülök, hogy bekerültek kishazánkba is, az állandó kínálat részeként.
DSC02689
DSC02704

A termékeket májustól vásárolhatjátok meg az üzletekben, illetve az Iparfümériában is (jönnek a Joy-napok!) Árak: Infallible Matt alapozó: 3.499 Ft, Master Graphic tus: 2.149 Ft, Nude paletta: 4.599 Ft, False Lash spirál: 4.599 Ft