Üzemeltető: Blogger.

Benecos körömlakk - Cherry Red

DSC01769
Ma egy csodaszép vörös körömlakkot szeretnék nektek bemutatni, ami már régóta várja befotózva, hogy megmutathassa magát a blogon. A lakk egy számomra eddig ismeretlen márkától, a Benecostól származik. Lássuk is!

DSC01770
A márkáról annyit érdemes tudni, hogy egy német natúrkozmetikai márka. A BDIH tanúsítvánnyal ellátott benecos termékek nem tartalmaznak paraffint, parabéneket, szilikont, PEG-et, mesterséges színezéket, mesterséges illatanyagokat vagy tartósítószert. A termékek fejlesztése, tesztelése során nem alkalmaztak állatkísérleteket. Valamint érdemes még tudni, hogy a márka körömlakkjai nem tartalmaznak formaldehidet, toluolt, kámfort, ftalátokat és kolofóniumot sem.

DSC02485
A lakk állaga az én ízlésemnek egy picit híg, az ecsete vékony, de hosszú így abszolút könnyű dolgozni vele. A fedése egy rétegben is teljesen rendben van, azért én feldobtam kettőt a biztonság kedvéért :-) A színe pedig mesés! Lámpafényben barnásvörös, természetes fényben pedig sötét borvörös, az az igazán dögös, csajos árnyalat - ahogy kilibbentem a megszáradt körmömmel a szobámból, anyukám egyből észrevette és meg is dicsérte, de a barátom sem hagyta szó nélkül, neki is nagyon tetszett :) A tartósságáról sem tudok panaszkodni nektek, raktam alá alaplakkot (Essence 24/7), felé fedőlakkot (Seche Vite) és most van az ötödik napja a körmeimen, eredmény: a bal kezemen mind az öt ujjon  oldalt pici lepattogzás, jobbon négy, egyen csak kopás. Ez öt nap után elég szép teljesítmény, ilyenkorra már minimum azt várná az ember, hogy nagy darabokban pattogzon a lakk a körméről.
DSC02488
Összességében nekem nagyon tetszett ez a körömlakk ( ügyesen sikerült fel is borítanom a rá nem tekert kupakot, így a fél íróasztalom vörös lakkban úszott, és a lakk negyede oda is lett) a színe és a tartóssága teljesen meggyőzött - az állaga ugyan lehetne egy picit sűrűbb, de ezt már elnézzük neki.

A lakk a Shopline-ban kapható, most akciósan 1.341 Ft-ért.

(A körömlakkot tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet.)