Üzemeltető: Blogger.

Teszt | Calena Jókedély kézkrém

DSC01844
Ez az általam eddig nem ismert márka, a Calena kézkréme még a legelső Pure by Pixiboxban lapult, és megérett a véleményezésre, úgyhogy lássuk! :)
DSC01848
A kis leírás szerint a Calena kézkrémek kézzel készülnek, frissen és nagy odafigyeléssel. 98%-ban bio összetevőket tartalmaznak, és rengeteg féle variációban jöttek a dobozkába - az enyém a Jókedély nevezetű lett. Nem tartalmaznak parabéneket, színezéket, sem ásványi olajokat.

Pumpás kiszerelésű a krém, ezt nagyon-nagyon szeretem benne - ráadásul a táskabarát, jól záródó kupakos verzióból, külön öröm. Maga a kézkrém csomagolása is bájos a púderrózsaszín háttérrel és a rajta lévő női alakkal. 

A kézkrém állaga nagyon kellemes, könnyed és inkább hívnám gélnek, mint krémnek emiatt. Nagyon gyorsan beszívódik a bőrömbe, nem hagy ott semmiféle ragacsos vagy olajos érzést, és kellemesen hidratál. Az illata visszafogottan rózsás, ezt érezni még a bekenés után is. Amióta magammal hurcolom a neszesszeremben az egyetemre, sok dicséretet kaptam mind a kinézetére, mind az illatára.

Összetevők tekintetében tényleg nagyon szép termékről beszélünk: tartalmaz napraforgó olajat, jojobaolajat és argánolajat is többek között, szerencsére valaki már felrakta a kézkrémeket a Krémmániára így ott is meg tudjátok tekinteni.

Összességében én nagyon szeretem ezt a kézkrémet a könnyed állaga és a gyors beszívódása miatt, ha valaki kifejezetten egy szép összetevőjű terméket keres, annak ajánlom.

A kézkrém a calena.hu oldalon rendelhető meg, a Krémmánia szerint 2.290 Ft-ért.