Üzemeltető: Blogger.

Beszámoló | A Guerlain Les Tendres kollekció bloggerregelijén jártam

DSC02098
Nemrég részt vettünk Andussal a Guerlain tavaszi kollekciójának tiszteletére rendezett családias bloggerreggelin, melyen a márka nemzetközi sminkmestere, José Luis Yuve is tiszteletét tette.

DSC02077
José Luis Yuve

Kicsit mindketten zavarban voltunk, amikor lehuppantunk Joséval szemben a Westendben található Perk Café kanapéira, de amint elkezdtünk beszélgetni, ez rögtön el is múlt: José nagyon közvetlen és kedves, a francia akcentusa pedig nagyon aranyos - bár még anglisztika szakosként is hegyeznem kellett a fülemet, hogy pontosan megértsek minden mondatot (ha valamit, ezt nagyon imádom a blogger-létben, mindig akad lehetőségem gyakorolni az angolomat, és  megismerni új embereket is)

Később befutott még négy blogger, és egy nagyon közvetlen hangulatú, szinte "családi" reggeli kerekedett, José pedig neki is látott bemutatni a Guerlain tavaszi kollekcióját: a Les Tendrest az angyalok ihlették, ez mind a csomagolásban, mind a színekben egyaránt visszaköszön, a termékeket használva angyali ragyogást csalhatunk az arcunkra. A használatban leginkább a hétköznapi nőket célozták meg - José elmondása szerint, a kollekció nem a profi sminkeseknek szól elsősorban, hanem a hétköznapi nőnek, aki rohan, és öt perce van csak sminkelni.
DSC02076
Écrin 4 Couleurs paletta
DSC02100
Baby Glow alapozó

Bevallom őszintén, a Guerlain termékeit még sosem láttam ilyen közelről, de amint José előbújtatta az aranyozott tokból az Écrin 4 Couleurs palettát, a szavam is elakadt a csomagolás és a színek láttán - finoman irizáló rózsaszín, babakék és fehér alkotják a paletta egyik színösszeállítását, a másikban természetesebb barnás-rózsaszínes tónusok találhatóak meg. A másik (számomra, legalábbis) lélegzetelállító termék az automata rúzs volt, aminek nincs külön kupakja, hanem egy kis gombot letolva arrébbcsúszik a fedél, és kibukkan a rúzs. A Meteorites pirosító gyöngyei is csodálatos vintage csomagolást kaptak, lágy, púderes illattal - amint kézbe veszed a terméket, egyből elkap az az érzés, hogy egy darabka luxust tartasz a kezeid között, és nem csak a név miatt - az egész csomagolás, a termék színe, a kinézete, az illata, mind-mind együtt adja ezt az élményt. Az ikonikus Meteorites fénypúdereket egy kompakt verzióban gondolták újra, a bőrhöz igazodó három kólönböző árnyalatban. A Meteorites baby Glow alapozó pedig a fáradtság jeleit hivatott eltüntetni, egységesítve a bőrtónust, szintén három árnyalatban elérhető.
DSC02079
Shine Automatique rúzs
DSC02086
A ragyogás mellett a pici bronzosság is előtérbe kerül: a Terracotta Joli Teint bronzosító púder a hajszínnek és bőrtónusunknak megfelelő árnyalatokban érkezik, egy kis sávban a pírrel - itt abszolút finom kezekre van szükség, az elérendő hatás ugyanis csak egy lágy bronzos ragyogás, ehhez a terméket finom körkörös mozdulatokkal elegendő az ecsetre simítani, majd egy e alakot formázva az arcunkra felvinni (kezdve a homloktól, le az arcccsont alá, majd az állunk alá)
DSC02091
WP 20150227 10 40 08 Pro
Terracotta Joli Teint bronzosító és Meteorites kompakt fénypúder

Utolsónak a La Petite Robe Noire parfümmel ismerkedtünk, ami szintén tavaszi köntösbe bújt tündérruhát öltött, és olyan összetevőkkel illatozik, mint a  szicíliai mandarin, és a pisztácia. Ízig-vérig tavaszi illat, az én orrom üdvözülve fogadta, de erről nemsokára részletesebben is írok majd a blogon. 

A termékek megtekintése után átmentünk a Marionnaudba, hogy élesben is kipróbáljuk és megnézhessük a termékeket. Igazán jól éreztem magam ezen a családias, hangulatos kis reggelin, és örülök, hogy megismerhettem a Guerlain termékeit! :)
guerlain
José éppen egy kis fényt applikált az arcomra
DSC02095

DSC02107
Itt éppen Szabina próbálhatta ki a Jolli Teint bronzosítóját