Üzemeltető: Blogger.

Arcápolás | Marionnaud Clean Rituals Oxygen tonik

DSC02244
Nemrég beszámoltam nektek arról, hogy a Marionnaud saját márkás bőrápolási vonala tetőtől-talpig megújult - ma a Clean Rituals termékcsalád nyugtató tonikját szeretném bemutatni.

DSC02240
A Clean Rituals termékcsaládban főként arctisztítók és sminklemosók találhatóak, összesen hét darab - a cél az volt a megalkotásuknál, hogy a mindennapi arctisztítást és sminklemosást megkönnyítsék.

A leírás szerint ez a tonik arra hivatott, hogy energizálja és felfrissítse a bőrt, és eltávolítsa a sminket. Két kiszerelésben érkezik, az egyik 200 ml-es, a másik pedig 500. Kifejezetten pozitív, hogy a kiszerelése fújós, és nem öntögetős - elméletben az arcra kell fújni, megvárni amíg beissza, majd a felesleget letörölgetni. Én valamiért jobban szeretem, ha a vattára fújom, és azzal törlöm át az arcomat. A kifújt permet egyenletesen oszlik el az arcon Számomra nagy pozitívum, hogy a termék alkoholmentes, így a száraz bőrömmel egyáltalán nem kell attól tartanom, hogy még jobban kiszárít. Enyhe, citrusos illata van, ami gyorsan elillan. Kellemes érzés áttörölni vele az arcom, azonban az az áttörő, frissítő érzet valamiért nálam elmarad a használata közben. A sminkeltávolításban azonban nagyon is jeleskedik: hatékonyan és gyorsan szedi le a sminkem minden részét, a szempillaspirál eltávolítása is gyerekjáték vele. Néha azonban a sminkeltávolításnál fura csípős-égő érzést érzek a bőrömön - sajnos nem sikerült kiderítenem, hogy melyik összetevő lehet ebben a ludas,

Összességében pozitív a benyomásom a tonikról - végre egy termék, ami alkoholmentes és tényleg használható kiszerelésben érkezik, valamint a sminket lemosni is álom vele, ugyanakkor a fura égő érzést nem tudom sajnos hová tenni. :(

Kapható a Marionnaud parfümériákban 200 és 500 ml-es kiszerelésben, előbbi 2.690 Ft, míg utóbbi 4.690 Ft-ba kerül. A Marionnaud weboldalán tudjátok megnézni a termékeket.

(A termékeket tesztelésre kaptam, azonban ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet.)