Üzemeltető: Blogger.

Testápolás | Greenland Fruit Extracts málnás tusfürdő

DSC01827
A PURE by Pixiboxban lapult a Greenland márkától ez a málnás tusfürdő, aminek az illatába egyből beleszerettem - lássuk, hogy teljesített!
DSC01822
A csomagolás abszolút letisztult és csalogató, az embernek már akkor csorog a nyála, ha meglátja a tubuson a málnaszemeket. A tusfürdő állaga géles (a picit nyúlósabb, ragadósabb fajtából), a színe pedig átlátszó.  Beleszippantva savanykás málnaillatot érzünk - ez abszolút pozitívum számomra, hiszen ez hasonlít is valamelyest az igazi gyümölcsre (régi szép idők, mikor nagymamámék kertjéből a bokorról szedtük a málnát marokszám... :) ), és nem az a tipikus mű illat.

Az összetevő lista második helyén álló SLS-nek köszönhetően nagyon habzik már kis mennyiségben is. Az illatát a fürdőpamacsra kerülve is megtartja, felfrissítő érzés vele zuhanyozni, tipikusan olyan tusfürdő, amit egy nyári hőség után használsz, mikor fel szeretnéd kicsit frissíteni magad. Az illata zuhanyozás után nem sokáig marad meg sajnos.

Az összetevőket tekintve ismét szemet szúrt valami, és úgy tűnik, hogy ez a natúrnak mondott termékek sajátossága: az alkohol, mint tartósítószer. Igaz, hogy nem az elején van, hanem az utolsó három-négy összetevőnél, azonban én nem vagyok 100%-ig nyugodt, ha az alkohol bármilyen formában (akár tartósító, akár sima összetevő) formájában felüti a fejét bármelyik termékemben.

A Greenland termékeket ha jól emlékszem láttam már a Müllerben, árat azonban sajnos nem tudok mondani nektek.