Üzemeltető: Blogger.

#16 Illatgardrób | Playboy Play it Sexy Pin up limitált kiadás

DSC01593
A Playboy Play it Sexy Pin up egy új, limitált kiadású női-férfi illatcsalád a márka termékpalettáján. A kollekció különlegessége, hogy a már meglévő Play it Sexy parfüm újragondolása, kicsit átformálva az eredeti parfüm illatát. Nekem a Play it Sexy volt az első és legkedvencebb parfümöm a márkától, így nagyon kíváncsi voltam, hogy mit sikerült kihozni ebből az új illatból.
A teljes termékcsalád tartalmazza a parfümöt, egy dezodort, egy tusfürdőt, valamint egy "natural spray"-t.

Fejillat: pink grapefruit, mézédes mandarin
Szívillat: bazsarózsa, lédús őszibarack, osmanthus
Alapillat: pacsuli, praliné, vanília

A parfüm:
DSC01598
A parfümben erőteljesen kiérezni a vaníliát, a pralinét, a pacsulit, illetve a grapefruitot. Maga az illat alapvetően édes, leginkább a praliné viszi a hátán, a vaníliával együtt. Eleinte kis savanykás jelleget kölcsönzött neki a grapefruit, de később ez lecsitul és csak az édes illat marad. Jelenleg éppen teljesen másmilyennek érzem a bőrömön azoknak a napoknak köszönhetően - eddig akármikor kifújtam, éreztem egy nagyon édes, gyümölcsös jelleget, ami olyan volt mintha cseresznye lenne, azonban ez a mostani kifújáskor teljesen eltűnt, és csak a praliné-vanília páros dorombol a bőrömön kitartóan egy icipici pacsulis felhanggal a végére - nagyon érdekes, hogy mennyire más most, mint eddig, és valószínűleg más-más arcát mutatja minden bőrön.

A tartósságát és hatósugarát tekintve egy icipicit szomorú vagyok, mert kifújáskor ott van, érzem - aztán mikor elindulok valahová, valahogy nem érzem magamon az illatfelhőt - nyilván nem párolgott el, csak a hatósugara inkább bőrközeli vagy egy két-lépés távolságnyi.

Összességében finom illat a Play it Sexy Pin up, azonban nálam nem taszította le a trónról az eredeti kistestvérét. Sajnos úgy érzem, hogy a szokásos Playboy illatokhoz képest kicsit kevésbé Playboyos a hatósugara és az illata miatt, finom-finom, de nem sikerült különleges helyet elfoglalnia a szívemben, mint a többi társának.

Alkalom: szerintem megállja akár hétköznapra, akár alkalmakra is a helyét, szezon tekintetében egyértelműen az őszt, tavaszt és nyarat mondanám.

A dezodor
DSC01595
A dezodor már teljesen más tészta - én ezeket nem is kifjezetten dezodorként kezelem, hanem inkább kiegészítő illatként a parfümhöz. A dezodor illata nagyon-nagyon rózsaszín, cukorkás és édes - számomra kicsit olyan mint a Pink Sugar egy decensebb verziója Playboyban, de ígyis rengeteg-rengeteg cukros felhanggal. Szerintem ez az illat, amit a tini korosztály imádna. Én arra használom, hogy a sálamra fújjak belőle, vagy egyszerűen sak a szobámat illatosítsam vele, arra tökéletes.

A tusfürdő
DSC01594
A márka tusfürdői és testápolói mindig egész más illatjegyeket viselnek mint a parfüm maga, a tusi ugyanis kókuszos. Istenien édes, finom és nagyon kiérezhető belőle a kókusz. Rózsaszín, átlátszó gél, ami nagyon gyorsan felhabzik és nem szárít - nagy bánatomra azonban a zuhanyzás után elég gyorsan elillan, nem marad ott a bőrön.

A kollekció limitált kiadás, megtalálható a drogériákban és parfümériákban. Árak: parfüm, 30 ml 2.199 Ft, a dezodor 949 Ft, a tusi pedig 839 FT.

A többi Playboy illat tesztjei a blogon:

(A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet.)