Üzemeltető: Blogger.

Januári elfogytak

DSC01763
Ismét elérkezett az ideje, hogy megmutassam nektek, mi fogyott el januárban. Lássuk is! :)
DSC01764
Az első elfogyott termék a Verona olivás fürdősója, amit még anyu kapott ajándékba évekkel ezelőtt, azóta használgattuk ketten, de akkora adag volt, hogy még csak most fogyott el. Kellemes illata volt, a vízbe szórva kellemesen lehetett relaxálni. A másik elfogyott fürdőtermék a Lush Dirty Springwash tusfürdője, amiről már írtam itt blogbejegyzést.
DSC01766
Az Aussie Miracle Moist balzsamáról is esett már szó a blogon itt, és mivel jelenleg egy Kevin Murphy darabot használok a samponjával egyetemben, ezért az Aussie maradékát ecsetmosásra használtam el. Az Isana barackos borotvahabját nagyon szerettem - valahogy jobbnak éreztem minőségben, mennyiségben pedig többnek mint a Müller saját márkását, így ebből most a lila változatot vettem újra.
DSC01765
Ár-érték arányban szerintem a lehető legolcsóbb megoldás (165 Ft / 20 db) a Müller saját márkás babáknak való törlőkendője, amiből már a harmadik csomagot fogyasztom és állandó lakója a sminkes fiókomnak - szépen leszedi a sminket, illetve sokszor hasznos ha valamit igazítani kell sminkelés közben. Az Artdeco spiráljáról is volt már külön teszt a blogon itt, de kiemelt szereplője volt a project pannak is itt, így róla sem írnék sokmindent.
DSC01767
Ez a Cristian Lacroix Tumulte parfüm is 2-3 éves darab már, egy keleties-fűszeres illatkompozíció volt, amit nagyon szerettem, viszont a végére már teljesen meguntam, ezért inkább légfrissítőnek használtam el az utolsó pár milit belőle.

Nektek mi fogyott el januárban?