Üzemeltető: Blogger.

Beszámoló | Megújultak a Marionnaud saját márkás termékei - sajtóreggeli

DSC 8148
Nemrégiben volt szerencsém Andussal együtt részt venni egy kedves kis francia reggelivel egybekötött sajtótájékoztatón, ahol a Marionnaud megújult, saját márkás bőrápolási termékeiről volt szó. (Megj: a fotókat nem én készítettem, Egyed Péterhez tartoznak.)
DSC 8215
A rendezvény a Villa Bagatelle-nél tökéletesebb helyet nem is kaphatott volna, a hely franciás bája abszolút illett a Marionnaud által prezentált hangulathoz. :)
DSC 8155
Négy fajta megújult termékcsalád kapott helyet a palettán: a Clean Rituals, amely a bőr tisztítását és a smink lemosását segítő termékekből áll (tisztító tej, géles sminklemosó, géles habbá alakuló arclemosó, hidratáló tonik, micellás víz, szemfesték lemosó, arcradír) a Hydra&Sublim, melyben a bőrünk hidratálásához találunk segítséget (hidratáló krémek, szemkörnyékápoló, arcmaszk, bőr ragyogását visszaadó krém, BB krém, BB szemkrém) a Vital&Protect, amely inkább a középkorúakat célozza meg, és a fő hangsúly az energizáló bőrápoláson van (szérum, hidratáló krém, éjszakai krém, szemkörnyékápoló, bőr-megújító arcmaszk), illetve a The Impulse, amely a mindennapi ápoláshoz és a körömlakk lemosásához nyújt segítséget ( Az új vonal abszolút igyekszik minden korosztály és bőrtípus igényét kielégíteni - nekem ránézésre abszolút szimpatikusak a termékek, a letisztult és minimalista csomagolás pedig profizmust sugall.
DSC 8218
Néhány lemosónál két fajta kiszereléssel is találkozhatunk, 200 és 500 ml formájában, a körömlakk lemosó pedig háromféle kiszerelésben érkezik (50, 125 és 300 ml). Árakat egyelőre még nem tudok, de mindenképpen kiegészítem a bejegyzést vele.
DSC 8134
DSC 8144
Nagyon jól éreztem magam a reggelivel egybekötött találkozón - a blogger részleget öten képviseltük (Make up Blog Katushka, The Beauty Junkie Maggie, Szépség csak Neked Andus, Szépséglabor Szabina és én), így egy kis asztalhoz letelepedve kötetlenül beszélgettünk egymással és a márka képviselőivel egyaránt mindenféléről, ez nagyon-nagyon tetszett. A csodálatos minimál csomagolású dobozkában három kipróbálandó termék rejtőzött három kategóriából: egy tonik a Clean & Rituals termékcsaládból, egy krém a Hydra & Sublim termékcsaládból, valamint egy szérum a középkorosztálynak való Vital & Protect termékcsaládból, utóbbihoz tervezek egy vendégposztot is, remélem van ilyen korosztályú hölgyolvasóm! :)