Üzemeltető: Blogger.

Kézápolás | Lush Helping Hands Cream

DSC00698
A mai bejegyzésben egy olyan terméket szeretnék nektek bemutatni, ami ősztől kezdve segít megőrizni a mostanában igencsak kiszáradt bőröm épségét a kezemen -ez pedig nem más, mint a Lush Helping Hands kézkrémje.

DSC00699
A kézkrém 100 g-os tégelyben érkezik, és beleszagolva számomra teljesen meghatározhatatlan, ámde mégis kellemes illata van. Az állaga nagyon könnyed, nem az a nagyon zsíros, még fél óráig érzed hogy ott van" típusú krém - viszont ezzel ellentétben a hidratáló hatása teljesen rendben van. Nagyon gyorsan beszívódik, nem hagy maga után olajos vagy ragadós érzést, és a hidratáló, tápláló hatása nálam már felkenés után is érezhető - bár bevallom, nem vagyok nagy kézkrém guru, általában csak télidőben szoktam elővenni bármilyen kézkrémet, mert csak akkor érzem szükségét,viszont mostanában sokkal-sokkal szárazabb a kézfejemen a bőr, és ezzel is tökéletesen megbirkódik, így ez a hidratáló hatás nekem tökéletesen megfelel.

Az összetevőket tekintve antioxidánsként lenmag kivonatot/olajat tartalmaz (egyből az összetevőlista második helyén), míg a hidratálásért a benne lévő méz felel, de tartalmaz még kakaóvajat, mandulaolajat és levendulaolajat is, illetve illatanyag is van benne, 
.
Összességében a hatását és állagát tekintve számomra tökéletesen megfelelő, viszont a tubusos kiszerelés miatt sajnos hátránya, hogy nem cipelhető-  így nálam csak otthoni kézkrémként funkcionál, viszont ez a probléma is könnyen orvosolható egy pattintós vagy nyomós adagolós műanyagflakon vételével.

A 100 g kerül 3.150 Ft-ba, ami egy kicsit borsos árnak tűnik így elsőre egy kézkrémért, viszont nálam bőven legyőzte a drogériás Balea papayás kézkrémét, így minőségileg talán jobban megéri befektetni rá. A Lush weboldalán, vagy az üzletekben tudjátok megvásárolni.

(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet.)