Üzemeltető: Blogger.

Rival de Loop Baked Highlighter teszt - Moon Dust

DSC01328
Nagyon-nagyon kíváncsi voltam, hogy mit tudhat a nemrég megjelent új márka, a Rival de Loop highlightere, és épp itt az ideje, hogy leírjam nektek a tapasztalataimat egy bejegyzésben! :)

DSC01331
A highlighter hatalmas (13 g), egy nagy (és sajnos elég gyengécske) műanyag csomagolásban érkezik, valamint a 01-es Moon Dust árnyalatnevet birtokolja. 
DSC01329
Kinyitva csodaszép márványozott mintázatú a termék, a rózsaszín és a fehér részek keverednek egymással. A highlighter állaga a baked termékekhez mérten szokásosan kicsit kemény, azonban iszonyatosan pigmentált -  a színek keveredéséből egy csodaszép, rózsaarany (vagy rose gold, kinek hogy) fény mászik elő. A pofira applikálva nagyon természetes eredményt kölcsönöz - nem ordít, hogy ott van, mégis rengeteget dob a sminkeden, mindenféle igénytelen nagy darabos csillámokat mellőzve. Használható egyébként akár szemhéjfestéknek is, szerintem a Color Tattoo Pink Gold árnyalatával csodásan együttműködne ez a termék. :) A keménysége miatt leginkább egy természetes szőrű ecsettel lehet a legjobban felvenni, vagy ha nem akarunk macerázni, kézzel is meg lehet oldani az eldolgozást. Azonban bánjunk óvatosan a mennyiséggel, mert a pigmentáltsága miatt a többszöri applikálásnál bizony könnyen túlzásba lehet esni! Jaj és persze a legjobb dolgot kihagytam: 600, azaz hatszáz magyar forintért lehet megvenni! (leárazásokkor akár 400-ért is) 
DSC01336
Összességében: egy rossz szavam sincs rá. Gyönyörű a színe, a fénye, a pigmentáltsága és az állaga is nagyon rendben van, és tökéletesen működik - plusz pont az áráért! Drogériában ilyen olcsó és ilyen jó ár-érték arányú és minőségű termékkel még nem találkoztam, szóval egyet tudok mondani: köszönjük, Rival de Loop!

Beszerezhetőség: RDL állvánnyal rendelkező Rossmannok, ár: 599 Ft.