Üzemeltető: Blogger.

Paese Linea szemceruza: Brown Glam

DSC00820
A mai bejegyzésben egy régóta próbálgatott, kedvenccé vált termék tesztjét hoztam nektek - ez a Paese Linea ceruzája. Lássuk is! :)

DSC00822
A Paese márkában rendületlenül megbízom, ugyanis az eddig általam próbált termékek mind egy szálig beváltották a hozzájuk fűzött reményemet, így amikor egy szivacsos végű, barna ceruzát kerestem, a Brown Glam-re esett a választásom.
DSC00821
A ceruza automatikus, tehát tekergetős, de ami a legmeglepőbb, hogy a kis szivacs végét ha kiemeljük, van benne egy hegyező is. :) A szemceruza állaga meglepően puha és krémes, egy jól pigmentált csillogós bronzot kapunk már első húzásra is. A szemhéjon kitűnően fog a szemhéjfestékre - én általában úgy hordom, hogy feldobok egy pezsgőszínt a szemhéjam egészére, majd a felső szempillám tövében elsatírozom ezt a ceruzát. A satírozásra picit veszít a szín az intenzitásából, viszont így is marad belőle egy világosabb bronz, ami még természetesebben is mutat. Sajnos szemhéjon elég sokat kell satírozni a kívánt állapot eléréséhez (a csillámok nem potyognak szerencsére), és én picit keménynek is érzem a szivacsos végét, ennek ellenére nagyon megszerettem ezt a ceruzát, mert nagyon ragaszkodó a szemhéjon - órák múlva is ugyanúgy látom ott, ahová feltettem.
DSC01392

DSC01393
Elsatírozva

Összességében én jó szívvel ajánlom Nektek a Lineát, hiszen egy jó minőségű darabról van szó, amivel lehet akár egy füstös sminket, egy természeteset, vagy egy szép tusvonalat kreálni.

Beszerezhető az Iparfümériánál, 2.990 Ft-ért, azonban sajnos most pont nincs raktáron, ahogy nézem.

(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a tesztben leírt véleményemet.)