Üzemeltető: Blogger.

Novemberi elfogytak

DSC01382
Novemberben rengeteg dolog fogyott el még magamhoz képest is, így bőven van mit mutogatnom ebben a bejegyzésben. :) A hónap vége elég húzós volt, közeledik a szorgalmi időszak vége és a vizsgaidőszak eleje - ez egyúttal azt is jelenti, hogy kidolgozandó tételek, zh-k és beadandók várják a sorukat, jelenleg ezen a héten is meg kéne alkotnom kettőt :( Plusz lassan ideje lesz a saját készítésű karácsonyi ajándéknak nekiesni, meg megvenni a nem saját készítésűt, hogy ne a vizsgaidőszak elejére maradjon. Na de nézzük is az elfogyott termékeket szépen sorban! :)
DSC01383
Azt hiszem jelentősen lecsökkent a tusfürdő-állományom. :D

 A Nivea zuhanyzás közbeni testápolóját szerettem a hidratálása miatt nagyon, újra is venném, de előbb el kell fogyasztanom a többi meglévőt. (Teszt itt) A Balea mandarinos tusiját imádtam a fanyar illata miatt, azonban a végére kicsit meguntam. Nem szárított, jól habzott. A Dr Organic kókuszosnak kikiáltott tusfürdője kicsit csalódás volt, mert mindenféle gyümölcsöt éreztem benne, csak a kókuszt nem, ráadásul nagyon híg is volt gyorsan fogyott. A Lush The Olive Branch-ról nem kell semmit írnom ugye? ;) (Teszt itt)
DSC01384
Az Avon dinnyés testpermetét inkább már csak légfrissítőnek használtam, amennyire kedveltem az illatot az elején, erre is picit ráuntam. A Katy Perry Killer Queenjét egyszerűen imádtam, kedvenc őszi-téli illatom volt, és mélységesen szomorú vagyok, hogy elfogyott - tuti újraveszem majd. (Teszt itt)
DSC01385
A Babylove törlőkendője a maga 200 Ft-os árával meglepően jónak bizonyult a smink eltávolításában - kellően nedves, és jól leszed mindent.  Glamour napokon dobtam a kosaramba kettőt, a másik darab állandó lakója a sminkes fiókomnak, csak ajánlani tudom! A Missha ecsettisztítóját nagyon szerettem, viszont a nagyobb fejű ecsetek mosása miatt iszonyatosan gyorsan fogyott - cserébe önmagában használva is kiszedett mindent az ecseteimből. Utánpótlásként egy Da Vinci ecsettisztító szappant fogok kipróbálni. (teszt itt) A Max Factor Clump Defy spirálja a végéhez ért - ideje is volt, mert még négy felbontott és egy bontatlan spirál várja, hogy elfogyasszam.  (teszt itt)(ez még akár évekig is tarthat, ismerve magamat) Az NYC "rúzsceruzájának" ugyan nem értem a végére, viszont szerintem fura illata van már, így nem vállalva a kockázatot, kiszelektáltam. 
DSC01386
A La Roche Posay Toleriane Ultra Fluid krémje az egyik nagy kedvencem volt - nem éreztem még ilyen könnyed állagot krémnél, ennyire jó hidratálással. Jelenleg is keresem az utódját - a használata után minden krémet kétszer olyan nehéznek érzek, mint azelőtt, és hiába száraz a bőröm, a nehéz állagúakat képtelen vagyok elviselni rajta, inkább egy könnyedebbet dúsítok fel olajjal. (Teszt itt)

+ megj.: Most nem lesz sem havi kedvencek, sem havi Instagramos összeállítás, viszont december végén reményeim szerint dupla adaggal jövök! :)


Nálatok is elfogyott ennyi kence novemberben? Ha igen, mik? :)