Üzemeltető: Blogger.

Karácsonyi kívánságlista - 2014

klista
Szinte hihetetlen, de ez a blogon a harmadik karácsonyi kívánságlista az évek alatt - először csak miért ne alapon raktam ki, aztán a személyes szárnyas angyalkám (aka az egyik nővérem) felfigyelt rá, és innen választott nekem ajándékot, így már szinte "hagyomány", hogy minden karácsonykor írjak egy ilyet. 

Idén nagyon-nagyon nehezen akart összejönni ez a lista, ugyanis őszinte akartam lenni magamhoz, és körbenéztem - majd körbenézve rájöttem, hogy nem fogok körömlakkokat beleírni, mert ez a 30-40 db ami van, úgy sem fog soha de soha elfogyni. Sminktermékekkel sem akartam telerakni a listát, mert abból sem akarok csilliónyit felhalmozni, (természetesen azért van, ami mindenképpen hiánypótló lenne), és a parfümöket sem szeretném halmozni. Szlalomoztam a megnyitott oldalak között, néztem ezt, néztem azt, sóhajtottam, kattintottam, aztán végül csak sikerült összeállítanom. :) Ennyi bevezető után lássuk is!
wishlist
1. Lush Snow Fairy tusfürdő | Lush |: Tavaly próbáltam ki először ezt a csodát, és úgy éreztem, hogy az idei karácsonyomat is szeretném vele tölteni. :D Aki nem ismerné az illatot: rózsaszín és vattacukros (nem a Pink Sugar féle), tipikusan az az illat amitől mindennapi használat mellett már rosszul lennél, de alkalmanként imádod, mert illatozik utána az egész fürdő.

2. NYX Taupe | Alveolashop |: A sminkkészletemben van minden a primertől kezdve a highlighterig, viszont egyetlen kontúrozó / bronzosító termékem sincsen, ennek oka egyszerűen az, hogy nem volt kedvem belevetni magam a hogyan találjunk nem narancsos kontúrozót / bronzosítót körbe. A NYX Taupe-ja viszont szürkésbarnás árnyalatú,és több egyöntetű vélemény szerint is tökéletes a fehér bőrhöz, és must have.

3. Kúpvas: Nagyon sokszor vágyom valami extrább frizurára, és az egyetlen amivel tartós loknikat tudok elérni, az a kúpvas. Időnként kölcsönkértem nővéremét, de lassan szeretnék egy sajátot is, sok bad hair daytől mentene meg, az tuti!

4. H&M BB krém ecset | H&M |: A vélemények szerint szuperül el lehet dolgozni vele a BB krémet az arcunkon, és annak ellenére hogy van már mindenféle célszerszámom erre (duo fibre ecset, alapozóecset, beauty blender) szívesen kipróbálnám a H&M verzióját is.

5. Sleek Contour Kit, Fair árnyalatban | Makeuplaza |: A Sleek egyik termékére sem hallottam még panaszt, és ez a kontúrkészlet is szuper a vélemények szerint, őt is szívesen kipróbálnám.

wish2
Veronica Roth, a Lázadó: A beavatott trilógia második kötete, nagyon szívesen folytatnám a megkezdett trilógiát.

John Green, Csillagainkban a hiba: Sem a filmet nem láttam, sem a könyvet nem olvastam még, úgyhogy ideje lenne elkezdeni valamelyiknél, azt hiszem. :)

Suzanne Collins, Futótűz: Az Éhezők viadala trilógia második kötete - az összes filmet láttam már eddig (úristen, a Mockingjay brutálisan jó volt!) kíváncsi vagyok, hogy mi az amit kihagytak a filmből, ami a könyvben benne van.
wish3
Joanne Harris, csokoládécipő: Még egy trilógia, oké-oké, lelövöm magam. :D

Shoko Tendo, Jakuzák holdja

George R.R Martin, a Tűz és Jég világa: Nem bírtam ki, és a Trónok harca köteteket már bőszen olvasom , viszont ez a könyv egyszerűen csodás. Nincs rá jobb szó: Leírja az egész világot, gyönyörű képekkel illusztrálva, minden alkalommal belenézek, amikor könyvesbolt elé kerülök. Hátránya, hogy nagyon drága és nagyon nehéz kötet, ez nem az amit a metrón előveszel olvasgatni :D

Ezek lettek volna az én kívánságlistás termékeim, meséljetek, ti minek örülnétek? :)