Üzemeltető: Blogger.

Teszt | Tonimoly Crystal Light highlighter - Pink Beam

DSC00716
A Tonymoly highlightere a legelső kipróbált koreai kozmetikumom, épp elérkezett az idő, hogy a blogon is megmutassam nektek. :)
DSC00717
Aki legalább látásból ismeri a hazánkban nem kapható high-end sminkmárka, a Benefit termékeit, annak egyből feltűnik hogy a Crystal Light nagyon hasonlít a márka egyik klasszikusára, a High Beam-re. A koreaiak ügyeltek a külcsín cukiságára is ezzel a rosegold kupakkal, és a termékhez járó aranyos dobozkával. (azt már sajnos kidobtam, így nem tudom megmutatni nektek)
DSC00718
A Crystal Light-nak két árnyalata van, az egyik ez a rózsaszínes Pink Beam, a másik pedig az aranyos Gold Beam. Nem volt kérdés, hogy melyik jön velem - világosabb bőrűeknek a Pink változat, míg a kreolabb bőrű társaiknak az aranyló Gold Beam sokkal előnyösebb.
DSC01343
A highlighter egy enyhe illatú, folyékony-krémes darab, ezáltal egy picit macerásabb is. Azt hittem, hogy ugyanolyan körömlakkra hajazó ecsetkéje lesz majd, mint a Benefit verziójának, azonban ecset helyett egy műanyag "lapátka" fogadott, ami a termék arcra való felvitelére nálam teljesen alkalmatlan.
DSC01345

DSC01346
Én a kézfejemre szoktam pöttyözni egyet, majd óvatosan felveszem az ujjbegyeimmel és úgy simítom-tapogatom bele az arcccsontba, az orrnyeregre, valamint a kupidó ív fölé. Ennél a terméknél jól érvényesül a kevesebb néha több elve, ugyanis már egy kis mennyiség is azonnal látszik a felvitel után - ennyi bőven elég is ahhoz, hogy gyönyörűen látszó rózsaszínes fényt kapjon az egész arcunk, a highlighter pigmentáltsága hibátlan. Tartósságát tekintve 4-5 órát látom az arcomon viszont.

Összességében egy szuper darab ez a Tonymoly highlighter, és a mennyiség (10 ml) is bőven elegendő lesz még évekig - azonban a macerássága miatt nem mindig használom. Ha csak pár percem van elkészülni, inkább a por állagú termékekhez nyúlok. Bátran ajánlom azonban kipróbálásra, csodaszép darab és biztosan nem fogtok csalódni benne!

Beszerezhető az Ebayen 7.48 dollárért ingyen postával (kb 1.800 Ft), ennél az eladónál.