Teszt | Tonimoly Crystal Light highlighter - Pink Beam

13:43:00

DSC00716
A Tonymoly highlightere a legelső kipróbált koreai kozmetikumom, épp elérkezett az idő, hogy a blogon is megmutassam nektek. :)
DSC00717
Aki legalább látásból ismeri a hazánkban nem kapható high-end sminkmárka, a Benefit termékeit, annak egyből feltűnik hogy a Crystal Light nagyon hasonlít a márka egyik klasszikusára, a High Beam-re. A koreaiak ügyeltek a külcsín cukiságára is ezzel a rosegold kupakkal, és a termékhez járó aranyos dobozkával. (azt már sajnos kidobtam, így nem tudom megmutatni nektek)
DSC00718
A Crystal Light-nak két árnyalata van, az egyik ez a rózsaszínes Pink Beam, a másik pedig az aranyos Gold Beam. Nem volt kérdés, hogy melyik jön velem - világosabb bőrűeknek a Pink változat, míg a kreolabb bőrű társaiknak az aranyló Gold Beam sokkal előnyösebb.
DSC01343
A highlighter egy enyhe illatú, folyékony-krémes darab, ezáltal egy picit macerásabb is. Azt hittem, hogy ugyanolyan körömlakkra hajazó ecsetkéje lesz majd, mint a Benefit verziójának, azonban ecset helyett egy műanyag "lapátka" fogadott, ami a termék arcra való felvitelére nálam teljesen alkalmatlan.
DSC01345

DSC01346
Én a kézfejemre szoktam pöttyözni egyet, majd óvatosan felveszem az ujjbegyeimmel és úgy simítom-tapogatom bele az arcccsontba, az orrnyeregre, valamint a kupidó ív fölé. Ennél a terméknél jól érvényesül a kevesebb néha több elve, ugyanis már egy kis mennyiség is azonnal látszik a felvitel után - ennyi bőven elég is ahhoz, hogy gyönyörűen látszó rózsaszínes fényt kapjon az egész arcunk, a highlighter pigmentáltsága hibátlan. Tartósságát tekintve 4-5 órát látom az arcomon viszont.

Összességében egy szuper darab ez a Tonymoly highlighter, és a mennyiség (10 ml) is bőven elegendő lesz még évekig - azonban a macerássága miatt nem mindig használom. Ha csak pár percem van elkészülni, inkább a por állagú termékekhez nyúlok. Bátran ajánlom azonban kipróbálásra, csodaszép darab és biztosan nem fogtok csalódni benne!

Beszerezhető az Ebayen 7.48 dollárért ingyen postával (kb 1.800 Ft), ennél az eladónál.

Ez is érdekelhet még:

0 megjegyzés